美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我本身都係雙眼皮,但一隻深、一隻淺,搞到勁怪。又吾想再用雙眼皮膠紙。有朋友介紹我去深圳搵高醫生!有冇SIS 試過?或心思思想去既JM ? 傾下啊一齊

複式洋房

babii.yan 發表於 17-8-29 23:13
我本身都係雙眼皮,但一隻深、一隻淺,搞到勁怪。又吾想再用雙眼皮膠紙。有朋友介紹我去深圳搵高醫生!有冇 ...
之前有好多sis分享過,效果都好似好好!不過我未有勇氣整

大宅

Fly123123 發表於 17-8-29 23:25
係啊,我見到好多SIS都話好好,所以我心思思中。

男爵府

回覆樓主

我想問下吊缐啲缐响入面是永久的嗎?有冇後遺症呢?

男爵府

Fly123123 發表於 17-8-29 23:25

我也想做,但又吾敢返大陸做。剛剛search 到香港都有醫生做

大宅

回覆樓主:

身邊有朋友搵高醫生 整左1年唔夠就變返單眼皮,亦都有人整完2邊高低不一,攞自己對眼黎靠飛?
香港整有咩事都有保障

大宅

回覆 babii.yan 的帖子

我之前搵過佢整..點知d線好耐都溶唔到眼皮上面起左好多粒粒..同埋都痛痛地..之後去睇眼科..要拎返d線出黎..眼科話唔知係咩線..
溶唔到..仲要發唒黑..諗返都驚..所以如果係我覺我你係香港整儲安全d..

子爵府

回覆樓主:

我有兩個朋友喺香港做過 ,兩個都價錢唔平,(一個喺Mxxxxx Bxxxxx 做),而家兩個都回復返原形,所以我本來心思思想做,而家都打消咗念頭,我用日本新出嘅雙眼皮膠紙,效果都好好

複式洋房

回覆 sambebe 的帖子

可以推介下邊隻膠紙好用嗎?? 謝謝

大宅

我本身都係雙眼皮,但一隻深、一隻淺,搞到勁怪。又吾想再用雙眼皮膠紙。有朋友介紹我去深圳搵高醫生!有冇 ...

識幾個朋友都是吊左一兩年就跌番落黎,原來話其實皮多不適合吊,不過專做吊線的醫生不會講真相。最後其中一個揾左香港一個醫生割,做得好自然,再介紹埋兩個朋友。

整完半年就超自然又靚

大宅

回覆樓主

整過呀,不過過左三年了,而家要再去維修

大宅

sambebe 發表於 17-9-9 17:56
我有兩個朋友喺香港做過 ,兩個都價錢唔平,(一個喺Mxxxxx Bxxxxx 做),而家兩個都回復返原形,所以我本來 ...

請問日本邊款呀

大宅

回覆樓主

高醫生整得好好!深圳一日做嘅客分分鐘多過香港醫生一個月做嘅客,邊度做得好真係心裏有數。

洋房

我都心思思我有同事都係搵高醫生

侯爵府

我寧願去台灣做
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

子爵府

lui331 發表於 17-9-9 18:13
回覆 sambebe 的帖子

可以推介下邊隻膠紙好用嗎?? 謝謝

呢隻,係紙咁,又好貼好強力 ,唔會甩,頭尾唔會飛起, 貼咗搽少少啡色眼影,就唔覺, 好好用。

子爵府

cheung2016 發表於 17-9-11 02:20
請問日本邊款呀

請看#16

侯爵府

sambebe 發表於 17-9-9 17:56
我有兩個朋友喺香港做過 ,兩個都價錢唔平,(一個喺Mxxxxx Bxxxxx 做),而家兩個都回復返原形,所以我本來 ...

有無相?謝謝

子爵府

鰻魚仔 發表於 17-9-9 19:44
識幾個朋友都是吊左一兩年就跌番落黎,原來話其實皮多不適合吊,不過專做吊線的醫生不會講真相。 ...

可介紹嗎?

男爵府

如果有朋友試過即有信心保證, 你爬返以前d文好多人分享,當然亦有失敗,但都睇個人本身眼的因素. 上次做hifu 同醫生分享,醫生話點解成日話深圳吊唔腫,係因為佢凈吊皮,而香港吊會腫係因為香港醫生連肉吊,甘咪come d我不能同意更多,因為我唔想腫甘耐,亦無人知維持到幾耐,國內係擔心衛生問題,香港係擔心手勢問題衝破(emoji)下心理關口就後悔點解唔早d做

首頁

尾頁

跳至