跳至

首頁

尾頁

大宅

我今日去過一轉九龍城,唔知道係咪呢排剛剛完咗新年D鋪頭無入貨呢,上次同你o地去o個時好多o野買,呢幾排去就一D貨都無,(去過2-3次)size又無,我想買D薄身外套俾肥淇入冷氣房著嘛,衫仔又無好黑仔白行o添。

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

sent 咗啦嵐嵐媽媽

原帖由 winwin2 於 09-2-12 10:15 發表
如媽:

可唔可以pm埋我!

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

Friday night cannot ar

Sat morning OK for me

原帖由 welcome 於 09-2-12 15:38 發表
thinking 20/2 (Fri) or 21/2 (sAT).............. , any idea?

大宅

Welcome

我應該兩日都ok,雖然肥淇星期六上午要返學我可以又叫c6陪囉,因為上次我o地都無咩收獲,而且肥淇D衫仔都唔“arm"著啦,依o家幫肥淇買衫係就個肚腩唔係買手長o既位置,所以你o地成日見到我幫肥淇”接袖“就係因為要就住個肚腩位囉,肚腩行先o既女仔。

大宅

兩日都ok,不過星期六好d~
[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

大宅

Hi,

聽你咁講, 肥淇一定好 cutie ! 淨凸個肚仔出來. 我細個果時都係咁. 依家, 已經收哂身啦!

其實, 我想問下你買的介片褲係點樣既? 我上網查看過 , 好似係 d 尿片咁 , 兩邊摺 , 但就係布料來的. 我覺得應該唔係 . 所以, 唔知你識唔識post 上來 look look, or 再形容下係點樣? 謝謝您!

原帖由 Smallpigbb 於 09-2-13 08:39 發表
Welcome

我應該兩日都ok,雖然肥淇星期六上午要返學我可以又叫c6陪囉,因為上次我o地都無咩收獲,而且肥淇D衫仔都唔“arm"著啦,依o家幫肥淇買衫係就個肚腩唔係買手長o既位置,所以你o地成日見到我幫肥淇”接袖“就係因為要就 ...

大宅

Hello , 各位 ,

我都想 join 呀! 可以嗎?

因為, 我未去過九龍城買野 & 好想買介片褲, 但又怕買錯笑死人.

星期五晚, 你地會係幾點的?

大宅

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/bXXXXXXX

XXXXXXX = 9148021

I baught this Minnie set....but didn't use them yet...

大宅

This Satruday, we have to go to Cannan register...c6 and me also plan to go to kln city* afterward... so maybe we can join...

*to buy those HKD10 "roots" fu fu

大宅

原帖由 lamfanny 於 09-2-13 09:57 發表
Hi,

聽你咁講, 肥淇一定好 cutie ! 淨凸個肚仔出來. 我細個果時都係咁. 依家, 已經收哂身啦!

其實, 我想問下你買的介片褲係點樣既? 我上網查看過 , 好似係 d 尿片咁 , 兩邊摺 , 但就係布料來的. 我覺得應該唔係 ...

可以話cute但就一定抱到亞媽手斷。

大宅

原帖由 yatyat21 於 09-2-16 09:07 發表
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/bXXXXXXX

XXXXXXX = 9148021

I baught this Minnie set....but didn't use them yet...

嘩,好鬼“令”呀,我就無買貢“令”,係單色咋,悅悅豬幾時真人示范呀?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

i've bought 3 roots fu fu and one short sleeves shirts at $10 each last sat! hahaha!

原帖由 yatyat21 於 09-2-16 09:12 發表
This Satruday, we have to go to Cannan register...c6 and me also plan to go to kln city* afterward... so maybe we can join...

*to buy those HKD10 "roots" fu fu

大宅

THX 如媽 ,
但我想問你要買幾多條先夠用???

原帖由 fishmum 於 09-2-12 08:36 發表
我响一個 HK 嘅網買 $35 for 2. PM you and Ling the website

大宅

原帖由 fishmum 於 09-2-12 08:36 發表
我响一個 HK 嘅網買 $35 for 2. PM you and Ling the website

fishmum...
可唔可以pm畀我...
thanks...

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

我買左4條喳, 因為未開始, 唔知啊 我唸要多D!

Pan, sent!

原帖由 eva寶寶 於 09-2-16 11:07 發表
THX 如媽 ,
但我想問你要買幾多條先夠用???

大宅

如媽, pm 埋 d 資料 給我好嗎?
thx

原帖由 fishmum 於 09-2-17 09:44 發表
我買左4條喳, 因為未開始, 唔知啊 我唸要多D!

Pan, sent!

大宅

PY日頭同落樓下唔使著片,去街同瞓覺要著,

算是介到一半喇!

我是笑PY著片核突,教佢要痾就要話比我知囉

可能佢貪靚,好快識左
天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

大宅

如媽, pm 埋 d 資料 給我好嗎? 唔該.

大宅

PY真係叻女

PY媽可以慳番啲錢

原帖由 mimimomo6 於 09-3-7 20:05 發表
PY日頭同落樓下唔使著片,去街同瞓覺要著,

算是介到一半喇!

我是笑PY著片核突,教佢要痾就要話比我知囉

可能佢貪靚,好快識左

禁止訪問

醒目開學勳章

首頁

尾頁

跳至