網購天地

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

Biggie 發表於 17-9-6 22:34
朋友可以過俾妳呀!

正,咁我叫佢過錢俾我咪得過完我就可以淘寶俾錢和反現?! 正,感謝你的教路,聽朝先認證。

咁,再請問聲我hk支付寶d錢會合併嗎?

翡翠宮

Happymami8 發表於 17-9-6 21:40
希望HK支付寶第時得啦,好想賺埋果一兩蚊

有啲賣家改喺微信返,因為其實淘寶唔畀賣家返現的。

有無用一淘呀?用一淘落單有得返集分寶,有時超級返返現幾成咁多。

大宅

lyh80115 發表於 17-9-6 22:44

有無用一淘呀?用一淘落單有得返集分寶,有時超級返 ...

你講嘅第二段,完全未聽過添,我只識淘寶加私集,官集都唔識的

公爵府

Biggie 發表於 17-9-6 21:54
而家大陸支付寶可以用回鄉卡同掃臉實名喇!樓上有講!我實名咗喇!妳快啲搞,可以賺埋反現
...
支付寶 app 入面邊個位做掃臉認證 ??

翡翠宮

Happymami8 發表於 17-9-6 22:46
你講嘅第二段,完全未聽過添,我只識淘寶加私集,官集都唔識的
...

私集用得好都唔洗用官集,官集限制勁多;又如果後續學内地其他網站的話,私集一樣可以集運,而官集就無能為力。

一淘係官方返現app,安裝後用返淘寶帳號登錄,乜都用一淘落單就得啦。

复制这条信息,打开(emoji)一淘App(emoji)即可看到【 如未安装一淘请戳 http://t.cn/R9xulqB 价值千元的集分宝,等您来领!】¥OvQlGhdgMf¥ (emoji)淘口令(emoji) http://e22a.com/h.rE5H60?cv=OvQlGhdgMf&sm=c7a4a5

大宅

lyh80115 發表於 17-9-6 23:01
私集用得好都唔洗用官集,官集限制勁多;又如果後續學内地其他網站的話,私集一樣可以集運,而官集就無能 ...

又學識多樣嘢,感謝你

公爵府

Biggie 發表於 17-9-6 21:54
而家大陸支付寶可以用回鄉卡同掃臉實名喇!樓上有講!我實名咗喇!妳快啲搞,可以賺埋反現
...
搵到個教學 , 但係我真實姓名隔離本身已經有 "已實名" 既印喺度 , 即係其實我戶口本身係咪已經可以用大陸支付寶 D 錢 , 點先可以知戶口 D 錢係咪開通左 , 我入面得 0.24元
https://www.newmobilelife.com/2017/07/24/alipay/

大宅

MiuMiuLi 發表於 17-9-6 23:09
搵到個教學 , 但係我真實姓名隔離本身已經有 "已實名" 既印喺度 , 即係其實我戶口本身係咪已經可 ...

咁係咪妳之前已經實名了?

翡翠宮

MiuMiuLi 發表於 17-9-6 23:09
搵到個教學 , 但係我真實姓名隔離本身已經有 "已實名" 既印喺度 , 即係其實我戶口本身係咪已經可 ...

下次用網頁版付款,可以用埋餘額0.24加香港方法付款。

公爵府

Biggie 發表於 17-9-6 23:12
咁係咪妳之前已經實名了?
我開戶果陣已經 send 左回鄉證實名 , 但係我喺電腦支付寶睇 , 佢餘額下面係有句咁野 , 實名同可以用餘額係咪兩樣黎架 !?
"根据监管部门的要求,需要您进一步完善身份验证信息才能使用余额进行付款"

大宅

lyh80115 發表於 17-9-6 22:44

有無用一淘呀?用一淘落單有得返集分寶,有時超級返 ...

剛開咗一淘,原來好多你所講的集分寶!只可惜我的貨已經在路上,要下次才可試用一淘了,多謝你

公爵府

lyh80115 發表於 17-9-6 23:17
唯有係咁 , 不過我覺得應該都係唔得 , 帳戶餘額有 "補全身份" , 我一禁又係叫我入銀行卡號

公爵府

lyh80115 發表於 17-9-6 23:17
試左 , 唔得 , 用唔到餘額

大宅

MiuMiuLi 發表於 17-9-7 00:21
試左 , 唔得 , 用唔到餘額

妳用掃臉那個實名啦

公爵府

Biggie 發表於 17-9-7 00:56
妳用掃臉那個實名啦
可能我本身已經實名左 , 畫面係冇 "請完成實名認證,體驗更多服務" 呢一欄 , 去唔到掃臉驗證既畫面

我估之前已經實名既人可能都有同樣問題 , 要打比淘寶攪一攪佢

公爵府

Biggie 發表於 17-9-7 00:56
妳用掃臉那個實名啦

確認左,我之前用支付寶HK 開左個戶口,用黎賺百佳回贈,係未實名,試用大陸支付寶登入,係可以出到掃臉認證既畫面,即係之前已經實名既戶口,係唔可以用掃臉認證開通餘額,淘寶真係好弱雞

大宅

回覆樓主

我交咗回鄉咭等審批中,掃面我都未整好個樣就俾佢影咗,仲話實咗名添,而家戶口冇錢,但睇到哂全部用HK支付寶淘嘅嘢,唔知係咪已實名成功呢謝謝你們

大宅

回覆樓主:

至於銀行卡,佢已自動綁定咗我俾開錢的dbs咭

禁止訪問

禁止訪問

首頁
12345...9

尾頁

跳至