自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

囡囡 4.5 歲剛學琴, 屋企冇地方放琴, 想買個細細地的琴, C6 在反X城搵到個 $4XX 的, 仲有冇好提議?
[url=http://tickers.families.com][/url

侯爵府

原帖由 ester 於 09-2-9 10:07 發表
囡囡 4.5 歲剛學琴, 屋企冇地方放琴, 想買個細細地的琴, C6 在反X城搵到個 $4XX 的, 仲有冇好提議?

如果真係無位的, 買個cheap cheap 電子琴啦(但會學壞手), casio 果d, 如果有位的, 一係就買個數碼鋼琴, 慳位好多, 反斗城果d 你當玩具玩就得, 真係再學上去, 就真係要買琴架啦

我寧願去琴室租琴練都好過買玩具琴比佢啦

男爵府

我有一個在TOM LEE 買的YAMAHA PSR-E203電子琴連可摺的腳架,95%新,售$300(我買時要~$1200).個盒同manual都仲係度.
我之前都係買來俾囡囡學琴用,之後先買鋼琴.

大宅

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

好抵喎, 有冇相睇, 我仲要過 C6 果關的.

原帖由 Janis 於 09-2-9 10:36 發表
我有一個在TOM LEE 買的YAMAHA PSR-E203電子琴連可摺的腳架,95%新,售$300(我買時要~$1200).個盒同manual都仲係度.

[url=http://tickers.families.com][/url

珍珠宮

2024年龍年勳章

請睇PM.

伯爵府

PLS CHECK PM

別墅

I AM INTEREST :TOM LEE 買的YAMAHA PSR-E203電子琴, PLS PM TO ME

THANKS

大宅

我都有興趣, 請PM相片給我.

大宅

原帖由 saui 於 09-2-10 13:56 發表
我都有興趣, 請PM相片給我.

I'm interested too, please PM me !

男爵府

巳售.謝謝!

原帖由 Janis 於 09-2-9 10:36 發表

首頁

尾頁

跳至