嬰兒醫護

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

Please also pm to me, thanks !

大宅

tmt49f,

Please pm to me.

Thanks!!

男爵府

BK Milk勳章

Where can I buy this?
My bb only 1 month,,,
thank you !!
原帖由 tmt49f 於 09-2-11 11:36 發表
已PM 你地. 參考下啦.
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

禁止發言

大宅

My baby also have this problem!! Please PM to me!! Thanks!!

大宅

can you pm me detail, thanks.

原帖由 tmt49f 於 09-2-11 22:31 發表
已PM 你地.

複式洋房

Please PM me!Thanks!
原帖由 tmt49f 於 09-2-11 22:31 發表
已PM 你地.

禁止發言

大宅

Can you please Pm the details to me too. Thanks

原帖由 tmt49f 於 09-2-12 17:14 發表
己PM你們.

民房

Would you pm me please? Many thanks!

原帖由 tmt49f 於 09-2-12 17:14 發表
己PM你們.

民房

Pls pm me too, thx 2 lot

禁止發言

複式洋房

我個女都會半夜起身幾次, 宜家佢5個半月, 可以食嗎?

別墅

回覆 # 的文章

pls pm the sleep balm's information to me, thanks.

大宅

原帖由 tmt49f 於 09-2-10 13:18 發表
下,我個B之前都成日醒. 之後我有朋友介紹用隻sleep balm 搽左可以放鬆BB, 令佢訓好些. 我覺得唔錯. 依家少左好多半夜醒的情形. 我唔敢亂給佢吃口野,怕唔知有無事. ...

pls pm me too, thanks ^.^

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 tmt49f 於 09-2-10 23:40 發表
BBmum88 & Sh_yip,
已PM 你地.
如果catcc2000 話保嬰丹真係有asprin, 就千萬唔好吃啦. asprin 好強架, 好可能有影響架. 給bb吃的要特別小心喲!

吓 !保嬰丹有 阿士匹靈??? 唔係下化....我有比bb食架...

複式洋房

pls PM to me [email protected]

禁止發言

子爵府

COULD YOU PM ME, PLEASE, THANKS
個人意見 不喜請插 任插唔嬲  ...

禁止發言

首頁
12345...7

尾頁

跳至