嬰兒醫護

跳至

首頁
12345...7

尾頁

侯爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

pls pm me. tks.

原帖由 tmt49f 於 09-2-10 13:18 發表
下,我個B之前都成日醒. 之後我有朋友介紹用隻sleep balm 搽左可以放鬆BB, 令佢訓好些. 我覺得唔錯. 依家少左好多半夜醒的情形. 我唔敢亂給佢吃口野,怕唔知有無事. ...

大宅

原帖由 tmt49f 於 09-2-11 22:31 發表
已PM 你地.

please pm me , too ! thanks !

禁止發言

大宅

tmt49f,

Please pm to me.

Thanks!!

別墅

下,我個B之前都成日醒. 之後我有朋友介紹用隻sleep balm 搽左可以放鬆BB, 令佢訓好些. 我覺得唔錯. 依家少左好多半夜醒的情形. 我唔敢亂給佢吃口野,怕唔知有無事. ...

麻煩你SEND比我, 我都想知SLEEP BALM資料呀
TKS!!

大宅

pls also pm me where can I get the sleep balm , thanks

禁止發言

大宅

2024年龍年勳章

麻煩你PM俾我好嗎?我BB 三個半月,thank you.

原帖由 tmt49f 於 09-2-11 22:31 發表
已PM 你地.

民房

可唔可以PM我呀! 我都想知係邊到買呀 !

Thanks

禁止發言

男爵府

BB訓得差我睇冇人够我勁.我個仔13個月我都未試過有晚連續訓過2個鐘以上.佢基本上每小時都會醒.我真是咩都試過,所以以架我為有同佢去睇中醫,中醫話佢肝熱所以夜晚訓的唔好佢以架飲左8次呢两晚好好多.啲葯好似開奶茶所以我俾佢試.因為我都絶晒所以行呢條路希望佢真是有用.都希望你地試的方法中會一個好的.

大宅

wyeth冷知識勳章

原帖由 anlywan 於 09-2-18 20:54 發表
BB訓得差我睇冇人够我勁.我個仔13個月我都未試過有晚連續訓過2個鐘以上.佢基本上每小時都會醒.我真是咩都試過,所以以架我為有同佢去睇中醫,中醫話佢肝熱所以夜晚訓的唔好佢以架飲左8次呢两晚好好多.啲葯好似開奶茶所 ...

哈哈! 我同你都有同樣case, 不過我bb依家只有10個月, 都係每晚最少醒2次, 每晚如是...

我之前睇過中醫, 同樣中醫都係話我個女肝熱, 不過我上次個中醫開藥粉, 重要一日食4次, 重要連續食10日, 最後都係因為家人覺得佢喊得太可憐, 食咗6日就放棄咗...

之後再睇多一個中醫, 佢話bb咁細個係唔應該比藥粉佢, 因為始終腸胃未係好成熟, 吸收力冇咁好, 都係煲藥最實際...

唔知你個中醫起邊到睇呢? 可唔可以pm我呀! 我都想試吓! thx!

男爵府

原來你都會俾BB試中醫我都忐忑好久先俾佢試真是冇晒計我再咁落去我都唔掂.但佢昨晚又睡得差.真頭痛.呢個中醫我是試左個半月都飲左個半月.因為我之前個嘴有粒飛枝就幾個月都唔走.西醫叫我割左佢但我又未想咁做.後來我表姐介紹我去我飲左個半月就冇晒所以我好信.佢話我吃得太多雞同仲左維生毒所以都唔可以吃呢两樣嘢先得.後來我介紹左好多朋友去都話好好.你可以試吓啦!$250有成六包葯.值得試.

原帖由 oatabb 於 09-2-19 11:47 發表

哈哈! 我同你都有同樣case, 不過我bb依家只有10個月, 都係每晚最少醒2次, 每晚如是...

我之前睇過中醫, 同樣中醫都係話我個女肝熱, 不過我上次個中醫開藥粉, 重要一日食4次, 重要連續食10日, 最後都係因為家人覺 ...

複式洋房

原帖由 tmt49f 於 09-2-10 23:40 發表
BBmum88 & Sh_yip,
已PM 你地.
如果catcc2000 話保嬰丹真係有asprin, 就千萬唔好吃啦. asprin 好強架, 好可能有影響架. 給bb吃的要特別小心喲!

Can you pls also PM to me. Tks

子爵府

pls pm me about sleep balm

大宅

tmt49f , 我買咗SLEEP BALM 喇! 今晚會試 ! 唔該晒你!!

大宅

pls pm me about sleep balm

大宅

tmt49f pls pm me about sleep balm,我想問初生可唔可以搽嫁???

禁止發言

禁止發言

首頁
12345...7

尾頁

跳至