想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

想生-BB 發表於 17-10-18 10:18
回覆 breadmother 的帖子

我尋日打去仁安約期問左姑娘, 佢話董醫生有幾大圍仁安, 尖沙咀仁安同尖沙咀翹康 ...

其實我上次在尖沙咀見醫生,做就沙田,但星期五就係沙田見醫生,因要就醫生去邊。
其實我冇見過其他生育科醫生,(除了政府)我覺得佢手勢好好,不過見佢時好像好趕咁,第一次做iui 咩都唔識,想諗下有咩問都冇時,尖沙咀有個姑娘態度好差,問多句都唔耐煩,之後我又返入去再問醫生佢都肯。所以暫時感覺都幾好!

複式洋房

回覆 breadmother 的帖子

係呀, 夾到E 生既SCHEDULE就得啦~ GOOD LUCK !

大宅

回覆 LL723 的帖子

洗完好似係2定3 ,都係唔過5, DUE DATE 前幾日仲同佢講, 咁差唔得下個月要買蠔皇素 我已經打定輸數, 點知咁都中

大宅

回覆 cerealkiller 的帖子

DUE DATE 前幾日,我就有胎夢, 夢見有人送左好多大盆紅色玫瑰花係我間房, 又唔知邊個送
果個月係好多夢, BINGO 左又夢見我係本書捉到小蛇, 之後好驚, 俾左我爸爸, 佢係度玩緊條蛇

之前都未有咁多夢的, 應該多夢係好事

複式洋房

回覆 jenniferleehk 的帖子

真係好喇... 恭喜哂你呀 ... 我都想快D 到我....

別墅

回覆樓主

大家會喺due date 果日定之前check 吖。
如果bingo係咪早幾日都會check 到呢?

大宅

jenniferleehk 發表於 17-9-4 15:53
做完IUI唔好想咁多,放鬆下易中D,我2月都係仁安做IUI,老公D丁形態洗完得2%,我都打定輸數,人 ...

jm你係咪一次iui就得咗呀?

大宅

回覆 polkadotbb 的帖子

係, 一次就成功了, 個BB 已經8 個月大了

首頁

尾頁

跳至