影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

親子王國15週年勳章

soscho 發表於 17-9-13 07:13
夠 kim c fu快?E1就咀
簡直無得頂啦! 直球男姜東柱, 點知焦急的羅曼史仲勁, 開埋船.
[

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-9-13 06:46
咁快就啵啵?
啱你LAW

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

mcyw888 發表於 17-9-13 09:27
啱你LAW
你講中

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

點揀好呀?

寶石宮

第3輪TEASER

http://www.miaopai.com/show/DSec ... mJRAFPl-AAomQ__.htm

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

htts 發表於 17-9-13 11:00
點揀好呀?

其實男一都ok喎!不過喺唔襯女一啫

寶石宮

tsung 發表於 17-9-13 13:19
其實男一都ok喎!不過喺唔襯女一啫

係呀。 外型嫩d 囉

But 我都想睇點sweet 法

寶石宮

回覆樓主

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

htts 發表於 17-9-13 13:25
係呀。 外型嫩d 囉

But 我都想睇點sweet 法

男一,女一之間嘅互動一定巧sweet sweet

寶石宮

tsung 發表於 17-9-13 13:33
男一,女一之間嘅互動一定巧sweet sweet!

可能第一集都啵啵

用戶要求終止服務

htts 發表於 17-9-13 14:27
可能第一集都啵啵

唔得!矜持d好!其實,我睇劇最鍾意睇男女之間未開始拍拖前嘅一d曖昧戲,例如:暗戀丶試探丶追求丶妒忌⋯嘅劇情,特別有feel

寶石宮

tsung 發表於 17-9-13 14:55
唔得!矜持d好!其實,我睇劇最鍾意睇男女之間未開始拍拖前嘅一d曖昧 ...
但TEASER 話男主唔識女主, 就表白喎

用戶要求終止服務

htts 發表於 17-9-13 15:08

表白啫!相信一定會俾女主reject的!

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-9-13 15:08

水晶宮

親子王國15週年勳章

tsung 發表於 17-9-13 14:55
唔得!矜持d好!其實,我睇劇最鍾意睇男女之間未開始拍拖前嘅一d曖昧 ...
睇劇最鍾意睇男女之間未開始拍拖前嘅一d曖昧戲,例如:暗戀丶試探丶追求丶妒忌⋯嘅劇情,特別有feel = > ME 2

Janis    發表於 17-9-14 12:18
[

用戶要求終止服務

amychoi 發表於 17-9-13 16:41
睇劇最鍾意睇男女之間未開始拍拖前嘅一d曖昧戲,例如:暗戀丶試探丶追求丶妒忌⋯嘅劇情,特別有feel = > ME ...

寶石宮

回覆樓主

今日press con 靚相

寶石宮

回覆樓主

寶石宮

very chok

寶石宮

首頁
45678...200

尾頁

跳至