懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

magiee 發表於 17-10-7 09:35
我依加餐餐出街食
我完全食唔到中餐:試過食左幾舊點心做早餐 嘔到我要訓床!lunch食左碗雲吞麵 嘔到夜晚 ...

哈哈 我同你一樣 完全食唔到中餐 主打韓/泰/西餐先有胃口

侯爵府

loveason0406 發表於 17-10-7 13:56

好慘 岩岩去左間日式料理包裝 茶餐廳食物質素既餐廳 牛柳粒飯根本係楊州炒飯加幾粒牛肉超油伏到暈 食完即嘔

侯爵府

loveason0406 發表於 17-10-7 13:56

你仔定女?

大宅

回覆樓主

岩岩都好想食Mcdonald 呀,但大仔瞓緊教。最後忍住,煮左個公仔麵。我都唔想架,聞到飯味就覺得辛苦

侯爵府

MRSMOKNG 發表於 17-10-7 16:32
岩岩都好想食Mcdonald 呀,但大仔瞓緊教。最後忍住,煮左個公仔麵。我都唔想架,聞到飯味就覺得辛苦:laugh2 ...

公仔麵 我好想食出前一丁麻油麵日本版

複式洋房

magiee 發表於 17-10-7 15:27
你仔定女?

我龍鳳胎 你呢

複式洋房

magiee 發表於 17-10-7 16:38
公仔麵 我好想食出前一丁麻油麵日本版

我頭3個月照食公仔面 因咩都食唔到 但麥記我照食 食得飽肚

複式洋房

magiee 發表於 17-10-7 15:26
好慘 岩岩去左間日式料理包裝 茶餐廳食物質素既餐廳 牛柳粒飯根本係楊州炒飯加幾粒牛肉超油伏到暈 ...

試下搵韓野食 呢1個半月我隔日就去食韓國拌飯 裡面有牛肉有菜 我覺得幾健康 我冇食石頭鍋果種 始終熱氣 我日日搵牛食 個肚明顯大左

侯爵府

loveason0406 發表於 17-10-7 17:56
試下搵韓野食 呢1個半月我隔日就去食韓國拌飯 裡面有牛肉有菜 我覺得幾健康 我冇食石頭鍋果種 始終熱氣 我 ...

我試過食韓式伴飯 我自己覺得好好味 可惜真係油 食完嘔哂成個飯出黎依加主力食日式定食 有魚 有蒸蛋 有飯 不過餐餐咁食好厭

複式洋房

magiee 發表於 17-10-7 18:08
我試過食韓式伴飯 我自己覺得好好味 可惜真係油 食完嘔哂成個飯出黎依加主力食日式定食 有魚 有蒸蛋 ...

好慘呀 餐餐油就嘔 咁你食多 d supplement補下 我都食好多

侯爵府

loveason0406 發表於 17-10-7 18:16
好慘呀 餐餐油就嘔 咁你食多 d supplement補下 我都食好多

有食DHA 不過次次照阿B Size都無問題 個頭大左1w 隻腳長左2w 就由佢啦

首頁

尾頁

跳至