義工

自由講場 今日: 136|主題: 983501

跳至
現時的女生長高到幾歲?有幾高?  

複式洋房

國民生產總值:417

我女有些女同學都早停高,仲矮過亞媽,我好擔心

珍珠宮

國民生產總值:47707

有咩好擔心,
高矮都天生的,
女仔矮.. 無所謂
男仔矮, 就爭d..
最緊要唔好肥.. 同埋健康

珍珠宮

國民生產總值:47707

我自己黎左m就無高,
中一黎m, 160cm
到而家都係..

伯爵府

國民生產總值:19910

2018勳章

視乎遺傳及營養吸收關係, 眼見女仔普遍有5呎6-7吋以上既人都多

公爵府

國民生產總值:25207

BIGPAT 發表於 17-9-8 11:44
有咩好擔心,
高矮都天生的,
女仔矮.. 無所謂

咪喺,擔心情緒健康仲緊要

子爵府

國民生產總值:10972

回覆樓主

真心,除非打算選美,女仔正常高度就夠,矮一點點不用在意。

wcpcelia    發表於 17-9-9 20:05

男爵府

國民生產總值:6957

yasumi 發表於 17-9-8 11:42
"仲矮過阿媽"....
我都驚我女第時矮過我

公爵府

國民生產總值:27226

RRRR..睇食咗幾多激素, 激素令女性荷爾蒙早發, 一發下一步就係骨板長硬, 神仙難回.....

子爵府

國民生產總值:12121

回覆樓主:

我反而怕我女會170cm以上。。。我覺得有160-165已經夠晒了

大宅

國民生產總值:1199

回覆樓主:

阿囡剛10歲,140cm,佢話自已排第一,全部女生高過佢,宜家d女仔真係高得好快

伯爵府

國民生產總值:18972

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

821828 發表於 17-9-8 13:21
阿囡剛10歲,140cm,佢話自已排第一,全部女生高過佢,宜家d女仔真係高得好快
...

你個女得10歲,遲d大個會再高,唔使驚

象牙宮

國民生產總值:239770

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

beehoneybee 發表於 17-9-8 12:37
真心,除非打算選美,女仔正常高度就夠,矮一點點不用在意。

Agree

翡翠宮

國民生產總值:93354

2018復活節勳章 2018勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無得擔心, 身高控制唔到

男爵府

國民生產總值:6237

Poo得好勳章 2018勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

遺傳架多數?

珍珠宮

國民生產總值:46491

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我165cm, 但見囡學校d中學生大部份都高過我

寶石宮

國民生產總值:359291

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

天生+後天

男爵府

國民生產總值:8708

好媽媽勳章

821828 發表於 17-9-8 13:21
...

我女10歲150cm,在班中上高

公爵府

國民生產總值:25481

回覆樓主:

我親戚d女,16~18歲全部高大約170,但佢地父母都唔高,又唔係特別中意運動,都唔知食乜大
我姨甥女岩岩夠11歲未來m已經接近160,同佢呀媽差唔多高

子爵府

國民生產總值:11161

阿女12歲156,我想佢163左右夠了,千期唔好好似我咁173成支竹咁

水晶宮

國民生產總值:52037

2018復活節勳章 2018勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

矮過我?接受唔到~我己經好矮。

12345678910... 13
跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.