自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

kittyChing 發表於 17-9-13 23:03
有把遮係地下,仲要用件衫遮雨,都低能

我都係咁話,有遮唔用,膠到呢~

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Pulmma 發表於 17-9-13 23:05
男臣我有睇下, e套我一集都捱唔到

侯爵府

回覆樓主:

爛得太過份

男爵府

回覆樓主:

邊套?

與智者為伍 與善者同行

珍珠宮

2018復活節勳章

yanswy 發表於 17-9-13 22:57
我反而覺得啲殺手齊齊接電話嗰part最好笑,好似睇緊以前周星星啲戲咁

我都覺依 part 最好笑

My Egg Egg Egg Egg Easter House

大宅

回覆樓主:

子爵府

回覆樓主

唔知有無人睇到子杰去搵蔣生時,樓下有四個保安衝出黎⋯ 最入果位衝出黎時企唔穩跣腳

goo_littlebb    發表於 17-9-14 09:43

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

booooooger 發表於 17-9-13 22:34
男臣爛d
其實, 非戰之罪, 佢都儘咗力, 但確實係個劇本超爛囉

男爵府

最好笑明知要去教堂送死, 只帶4個保標, 人地一出場十幾個殺手, 痴痴地

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

每一套都比人話架啦

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

mariefish 發表於 17-9-14 00:03
我想問張國強同埋林子善啲老婆係咪都死晒?仲有吳家樂呢?
算啦, 個編劇R爆頭先安排到幾個主腳嘅結局, 呢啲二打六角色最後係點都唔好再問啦, 唔係真係唔知點收科, 唯一算有交代吓婆婆、Chole同Kelly咁啦
講開阿令熊一唔做大家姐, 立即變咗薇姨, 勁

公爵府

sasa0208 發表於 17-9-14 09:28
每一套都比人話架啦

Tbb的作風

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

又係一套虎頭蛇尾嘅戲,之前有幾勁幾好睇,做到最尾果集草草收場

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

bkfans123 發表於 17-9-14 09:31
Tbb的作風
網民對TBB的評價

侯爵府

mother904 發表於 17-9-13 23:01
其實子杰做左Rainman,離遠望住佢地一家開心快樂,呢個位結局咪算囉。之後幾句說話搞掂四大巨頭,全身而退 ...
同意. 我都係咁諗.... 不過, TBB D 劇好難搵到套係唔爛尾....

水晶宮

維尼仔 發表於 17-9-14 09:31
又係一套虎頭蛇尾嘅戲,之前有幾勁幾好睇,做到最尾果集草草收場
...
其實諗到可能都係爛尾, 呢套都算大class大製作呀, 按道理last結局一集都會有個小特緝一齊睇大結局, 好似城寨都有, 但今次竟然無, 奇奇怪怪、靜悄悄咁喺星期三播大結局, 可能擔心到時比觀眾噓爆

侯爵府

開心吸收勳章

我覺得煎PAN 可以繼續做RAINMAN, 暗中保護令家. 今次煎PAN 演技同上幾套比已經再無進步, 表演浮誇, FANS 勿插, 我以前都鍾意佢做戲.

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

揾咗幾年揾唔到, 攪掂完唔知個班咩人(我全套計時, 計計埋埋應該有睇到2集)就係街撞到, 有遮唔用除衫個下 , 我冷笑一聲。

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

991129 發表於 17-9-14 09:31
算啦, 個編劇R爆頭先安排到幾個主腳嘅結局, 呢啲二打六角色最後係點都唔好再問啦, 唔係真係唔知點收科, 唯 ...
令熊一唔做大家姐, 立即變咗薇姨

侯爵府

natnat_tsang 發表於 17-9-14 09:36
同意. 我都係咁諗.... 不過, TBB D 劇好難搵到套係唔爛尾....

近年有記憶嘅,得EU收尾收得好。前後呼應,結局睇到有錐心之痛,半水滴眼淚記咗好耐

首頁

尾頁

跳至