自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

buybuybuy 發表於 17-9-14 03:29
上bk咁耐,覺得呢度嘅jm都係20-50幾之間嘅年齡層,突然間想聽下60歲前後嘅前輩分享下自己嘅人生經歷。有幾 ...

應該有架,5x歲。

我唔係,不過每個人際遇唔同,亦可以時勢做英雄,佢既年代可以,而家亦未必得

象牙宮

上bk咁耐,覺得呢度嘅jm都係20-50幾之間嘅年齡層,突然間想聽下60歲前後嘅前輩分享下自己嘅人生經歷。有幾 ...

60歲前?
50+ 不是60前?
由于參加不同活動, 好多30--- 60+人士。
20-30 極少, 求學, 初入社會者, 多數有超多節目。
會少參與社区活動。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

年紀大,老眼昏花,樓主咁多條想知道嘅問題,我都好想一一回應,但要寫好多字喎,眼好攰㗎,所以唔寫la

禁止訪問

伯爵府

buybuybuy 發表於 17-9-14 17:28
鍾意答邊條就答都得嘅

唔嫌我年紀大,我們做個朋友,一一話你知吖,寫字要寫好多有d好難表達㗎

珍珠宮

人差吾多又或者過60,心態有無改變,因為有D人嘅雙親已經離世

公爵府

2024年龍年勳章

我都想聽下

首頁

尾頁

跳至