自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

珍珠宮

沙崙玫瑰 發表於 17-9-14 08:29
好嘢,恭喜他們。
返屋企努力讀書吧。

水晶宮

回覆樓主

比賽有贏有輸。
Good experience more important.

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

anna59 發表於 17-9-14 08:26
人地點會比個黄皮膚嘅人勝出,美國佬最憎中國人
真心唱得好普通, 唔入圍都正常

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

咁就好返香港上堂啦。

不知所謂的乙陸!!!

男爵府

Gomme 發表於 17-9-14 09:30
佢老豆發財夢已完

放過小朋友吧

點會.4歲開周圍去唱歌比賽.佢成日上大陸節目。Youtube 大把佢啲片段...佢老豆唔會咁輕易放過佢.好可憐的小朋友

大宅

虎到金來勳章

輸左反而係好事,俾佢過返D正常小朋友既生活啦

男爵府

yanbb12 發表於 17-9-14 09:13
我覺得佢今次唱得好,九歲來講有幾多個有咁嘅talent同膽色?呢啲係好難得嘅經驗,JM講得冇錯,雖敗猶榮。
...

一直我都覺得佢唱得好好,但比賽時間太長,小朋友會有壓力

珍珠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

9歲黎講佢係唱得好, 但一山還有一山高, 另一位9歲明顯更好, darci 更加勁。

始終係一個難得經驗。

My Egg Egg Egg Egg Easter House

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主

讀好書再唱歌
請勿打招呼~

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

雖敗猶榮

妹妹好勇敢, 吸取左寶貴經驗, 日後仲有大把機會

公爵府

回覆樓主

認同以下:
美國人假到C
另外妺妹其實相當勁
雖敗猶榮

伯爵府

畀面勳章

回覆樓主

事實係真係個位唱得好出色!
我唔理係邊個,我只撐真係唱得好的個個!

伯爵府

畀面勳章

fishes 發表於 17-9-14 11:19
9歲黎講佢係唱得好, 但一山還有一山高, 另一位9歲明顯更好, darci 更加勁。

始終係一個難得經驗。

係!2虎相爭,另一個更勁!
但經驗佢地都拿左!好難得!尼些用錢買唔到!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

放心 依個 win 唔到仲有千千萬萬嘅比賽 佢老豆一定會不斷安排比賽比佢參加
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢老豆眼白白睇住果100萬美金飛左去第2個人度....佢老豆應該係最傷心果個...希望佢唔會責怪個女....俾返D童年佢.....

水晶宮

Celine 已經好叻女!

男爵府

csdenis 發表於 17-9-14 09:19
佢上星期已入左final, 總冠軍大熱

大宅

開心吸收勳章

係時候回校上課,過童年生活!

翡翠宮

畀面勳章

Angelica Hale 同 Darci Lynne 一直都比人勁讚,呢度都好多jm話Celine不及她們,既然如此,賽果十分合理,為什麼又會拉扯到美國人不會俾華人贏呢個結論?
日日是好日

男爵府

回覆 siu05 的帖子

Yes she did. I think Darci deserves to win!!!

首頁
23456...9

尾頁

跳至