想生BB

跳至

首頁
12345...10

尾頁

別墅

deleted

大宅

20170912KSY 發表於 17-9-14 16:39
大家好, 想問下有冇JM睇王家瑋而BINGO?諗住10月去王家瑋初診, 好緊張
妳好呀, 我都係10月搵王醫師攞針架, 祝一切順利

大宅

20170912KSY 發表於 17-9-14 16:39
大家好, 想問下有冇JM睇王家瑋而BINGO?諗住10月去王家瑋初診, 好緊張

我都10月初去見下佢攞意見,睇下積水個邊輸卵管點搞先。但唔會開針。

你地會唔會去聯合驗血同免疫?但我又未打算開針,依家驗定又怕下年開針個時唔準。。但又想驗咗先,下年3月返QM覆診比教授睇下。。

別墅

回覆 jessie_mei 的帖子

想問下, 初診係咪可以開始療程喇? 你幾多號過去呀?
祝好孕

別墅

回覆 lovelyfreda 的帖子

想問問咩係免疫? 我都排左瑪麗(私家果邊), 下星期會見教授.

祝好孕

大宅

20170912KSY 發表於 17-9-14 17:07

想問下, 初診係咪可以開始療程喇? 你幾多號過去呀?
我係呀, 衫診即日攞針, 等下次M自已開針喇 BOOK咗9/10, 妳呢?

大宅

lovelyfreda 發表於 17-9-14 17:05
我都10月初去見下佢攞意見,睇下積水個邊輸卵管點搞先。但唔會開針。

你地會唔會去聯合驗血同免疫?但我 ...
我喺聯合CHECK咗喇, 今次帶齊REPORT過去

別墅

自己打針係咪好簡單?
我卜左11 OCT, 但應該25-26 OCT先M, 想試下卜唔卜1到25-26 OCT,
好難先卜到王家瑋..差不多每日都已滿..

別墅

想問邊間聯合?
同埋有咩REPORT 要帶去? 我做左照輸卵管 同埋C6 精子報告, 請問仲有咩

大宅

20170912KSY 發表於 17-9-14 17:18

自己打針係咪好簡單?
我都夾唔到M去呀, 所以攞咗針先, 我都唔知簡唔簡單, 我唸OK卦真係好難BOOK呀, 好似搶機票咁~

大宅

20170912KSY 發表於 17-9-14 17:20

想問邊間聯合?
聯合化驗所, 抽血驗指數嘅, 我唸住橫掂都去見王, 帶埋REPORT比佢地會清楚D咋

大宅

20170912KSY 發表於 17-9-14 17:20

想問邊間聯合?

台北聯合化驗所。香港要驗免疫好貴,台灣驗會平D。我見好JM都驗定先,確保放胎之後唔會因為免疫問題流產。。

別墅

回覆 lovelyfreda 的帖子

多謝你既資訊啊, 台灣好似做得詳細D咁既, 知唔知免疫台灣做幾錢到

大宅

jessie_mei 發表於 17-9-14 17:25
我都夾唔到M去呀, 所以攞咗針先, 我都唔知簡唔簡單, 我唸OK卦真係好難BOOK呀, 好似搶機票咁~

...

星期六好難搶得到。。但book平日易好多!

大宅

lovelyfreda 發表於 17-9-14 17:40
星期六好難搶得到。。但book平日易好多!
我book星期一, 都好難book呀....好多台灣太太去搵佢睇

別墅

開頭有諗過去台灣好似唔係咁放心, 宜家知道都有部分JM 都去台灣做, 個心忽然定左少少 同埋卜王家瑋真係有點困難, 你地有無試過經FB 卜

別墅

想問下, 你地介唔介意講你地咩年紀
我同C6今年都35歲了

大宅

20170912KSY 發表於 17-9-14 17:43

開頭有諗過去台灣好似唔係咁放心, 宜家知道都有部分JM 都去台灣做, 個心忽然定左 ...

我問題多少少, 所以都係去台灣好d
我喺佢地web site book, 係難book架
加油!!

大宅

jessie_mei 發表於 17-9-14 17:42
我book星期一, 都好難book呀....好多台灣太太去搵佢睇

我上網book唔到星期六。我即刻係facebook同佢講,佢叫我試星期一。如果都book唔到佢就會幫我book。好在最後我都成功上網book到。

大宅

lovelyfreda 發表於 17-9-14 17:50
我上網book唔到星期六。我即刻係facebook同佢講,佢叫我試星期一。如果都book唔到佢就會幫我book。好在最 ...
我都係打電話去同佢講book唔到, 最後佢比我手動book, 可以比到個籌我咋

首頁
12345...10

尾頁

跳至