婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

好多99都係變態人物

大宅

原帖由 f.u 於 09-2-11 14:13 發表

咁妳同佢講囉:個天又好公平既,乜嘢呀媽米生乜嘢既仔囉 ,個仔賤,佢呀媽都唔謊矜貴得去邊啦

大宅

應該係「我最賤都係做左你個仔個老婆,咁你咪賤上加賤」

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

講野咁無口德,等個天收

好似我99咁,講野吾經大腦,講埋d折壽野,最終咪自己同佢最心愛既女受哂囉.

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 ~小彤~ 於 09-2-11 13:43 發表

我都不知幾想搬, 但首期又俾唔起, 公屋又超左額,
而家有個囡, 想租樓但又貴租又唔穩定,
迫於無奈咪要忍忍忍~

有時會好衰咁諗99你幾時死~

唔衰唔衰~~~
我成日都咁諗o架!!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

你奶奶把口就真係賤喇:;pppp:
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

男爵府

原帖由 f.u 於 09-2-11 13:23 發表

妳咁樂在其中,隨便妳啦

有時..要有小小呀Q精神..如果唔係..點同D野蠻99..對戰~~

琥珀宮

畀面勳章

原帖由 PINK0717 於 09-2-11 13:09 發表

我老公成日話我..你嫁左我..就係我家既人..你係跟我姓架!點點點!~~

禁o岩哂啦....你老母叫我做"杏加橙"...禁我嫁左比你ma..你既人呀ma...咪一齊"橙"囉~~~睇下邊個"薛底"d~~(我99有10仔女既)

唔係我咒佢架..係佢 ...

你應該話"99, 你咒自己個仔都有架, 大吉利是咩!"

男爵府

原帖由 littlesister 於 09-2-11 16:21 發表

你應該話"99, 你咒自己個仔都有架, 大吉行是咩!"

你都有道理!!!

大宅

原帖由 PINK0717 於 09-2-11 16:13 發表

有時..要有小小呀Q精神..如果唔係..點同D野蠻99..對戰~~

咁又係啊, 低d EQ 都唔掂~
講真, 永遠所有99都覺得d新抱係屋企就篤眼篤鼻,
有時放工返到去攰到死, 仲要聽你依依哦哦,
問長問短, 答得唔啱佢心水, 或者唔答佢都仲係咁不停咁嘈嘈嘈,

有次話我放工就自己煮下飯啦, 又唔諗下得我一個人食, 煮乜q, 又唔見你煮餐飯俾我食, 我又要湊住個囡, 夠想番黎就有飯食, 99跟住就同我講:"你咪攪我!自己攪掂啦"
都未見過咁既人. 真想同佢講:"我有俾家用你架, 煮餐飯唔係好過份啫下話"

男爵府

原帖由 ~小彤~ 於 09-2-11 17:09 發表

問長問短, 答得唔啱佢心水, 或者唔答佢都仲係咁不停咁嘈嘈嘈,

有次話我放工就自己 ...

下..你返到屋企重要食自己..????禁你99食乜Q呀//係倘女又食乜呀...你C6呢???

如果你放工重要煮埋比你6C食..你就真係好辛苦啦~~

男爵府

原帖由 ~小彤~ 於 09-2-11 17:09 發表

有次話我放工就自己 ...

下..你返去..重要食自己???..禁你99同呀女呀乜呀???

大宅

原帖由 PINK0717 於 09-2-11 17:16 發表

下..你返到屋企重要食自己..????禁你99食乜Q呀//係倘女又食乜呀...你C6呢???

如果你放工重要煮埋比你6C食..你就真係好辛苦啦~~

囡囡係放ee屋企湊, 放工返黎就我湊返屋企囉,
我99晨咁早六點鐘就自己整左野食左先, 有時夜晚又會躝出街 (62死得早, 有個男朋友係出面, 注意:佢55架啦!!)
點講, 佢都唔會整埋俾我食架~~

有時要夜收工, 想叫佢幫忙湊一湊囡囡返屋企, 有話乜有話七, 總之就激死

男爵府

原帖由 ~小彤~ 於 09-2-11 17:26 發表

囡囡係放ee屋企湊, 放工返黎就我湊返屋企囉,
我99晨咁早六點鐘就自己整左野食左先, 有時夜晚又會躝出街 (62死得早, 有個男朋友係出面, 注意:佢55架啦!!)
點講, 佢都唔會整埋俾我食架~~

有時要夜收工, 想叫佢幫忙 ...

你99好後生呀??哈..重識得去WET呀

聽你禁講..你地係一齊住..BB就比人湊~~
禁你都好辛苦呀~~可唔可以返媽咪到飲啖湯/食下飯呀??..我諗一次半次..EE唔會怪你既

大宅

原帖由 PINK0717 於 09-2-11 17:32 發表

你99好後生呀??哈..重識得去WET呀

聽你禁講..你地係一齊住..BB就比人湊~~
禁你都好辛苦呀~~可唔可以返媽咪到飲啖湯/食下飯呀??..我諗一次半次..EE唔會怪你既 ...

我阿媽~唉, 又係一本難唸的經, 外家就真係太多問題, 太混亂, 之前都仲有返去食下飯既, 佢有病而家返左大陸, 短期都唔會落番黎, 我覺得我無哂家庭温暖架啦, 有時諗諗下自己好無助就想喊,
好在ee佢都好就得我, 但好快佢就唔會同我湊了, 又係一個難題了,

c6佢收得夜, 問題就永遠得我自己去諗和解決, 有時同佢講, 佢又愛理不理, 好似唔關佢事咁, 我又可以點, 唉~
有時真係會諗番轉頭, 都唔知為乜~

男爵府

原帖由 ~小彤~ 於 09-2-11 17:42 發表

我阿媽~唉, 又係一本難唸的經, 外家就真係太多問題, 太混亂, 之前都仲有返去食下飯既, 佢有病而家返左大陸, 短期都唔會落番黎, 我覺得我無哂家庭温暖架啦, 有時諗諗下自己好無助就想喊,
好在ee佢都好就得我, 但好 ...

我就好彩...重有個娘家...媽咪知我99對我唔好..同媽咪都唔鐘意我99既..(因為當時攪結婚出問題)

WHY EE唔幫你湊呀...有乜問題就上黎O申下..求救下..

我都明白無助既感覺~~!!!

大宅

原帖由 PINK0717 於 09-2-11 17:51 發表

我就好彩...重有個娘家...媽咪知我99對我唔好..同媽咪都唔鐘意我99既..(因為當時攪結婚出問題)

WHY EE唔幫你湊呀...有乜問題就上黎O申下..求救下..

我都明白無助既感覺~~!!! ...

多謝你和我分享, 現在要下班了, 回去對住隻99

別墅

如果是我就會對她說:"最賤骨頭就是你個仔,我咁賤他都娶!!!!!"但樓主你不必要因為這女人唔高興囉,開心些啦!!!!

大宅

見到你哋D 99咁,我好慶幸我 62 99 都對我好好,有時都會同我地一齊去旅行,亦玩得很開心.

王國長老

王國長老

如果樓主係賤骨頭, 下次佢再叫, 樓主可庂應佢「咩事呀賤骨頭奶奶?」
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

首頁

尾頁

跳至