親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

禁止訪問

長隆酒店

該用戶已被刪除

Re: 長隆酒店

禁止訪問

複式洋房

how much of 夜間動物園入場卷 = 145 (人民幣) adult
在HOTEL COUNTER 買有20% off

早餐 = 大人不清楚,但小朋友 40加 15% = 46(人民幣)

水晶宮

夜間動物園有d咩嘢睇

大宅

Christy&Snoopy 寫道:
都幾貴!!!
中國旅行社 package$1,582.00 已經包長隆酒店一晚 +雙人來回蓮花港船票+雙人早餐+雙人夜間動物園門票!!!

我昨天去中國旅行社訂左22/10重陽節出發 ,
以上 Package + 一套來回蓮花港船票 + 一張小童夜間動物園門票 = HK$1,859.00

請問有無人知道蓮花港去長隆酒店的交通安排 ?
因為中國旅行社職員話要自己上船後問船職員?

複式洋房

蓮花港去長隆酒店的交通安排 - 在碼頭出口的右邊有旅遊巴在等侯的,是小型旅遊巴,所以最好早D,因我唔知有多小架旅遊巴,車程大約20-30min. 上車前看清楚是否去長隆,因有D車是去其它地方都在這裹上車的。

夜間動物園門票 - 小童110cm 以下是免費入場的
HOTEL COUNTER 買 有20% off

大宅

HimHimMaMa ,

Thank you ! 真係要快d落船過關去霸位

大宅

我諗住 16/17 去長隆玩,想 book 套票,但周圍都話長隆 full 晒,什麼秋交會,改期至下星期又 full,如果月尾 30/10 去可能有位,但會再貴 d ,唉 !!! 無得去啦

水晶宮

pinkyluk

你會報邊間呀,套票幾$呀

大宅

今日上"康泰"買package已經full晒! 佢地話今年重陽出發o既短線遊好多都full晒! 最終報o左22/10出發o既兩天團, 大人$864, 小童$591. 雖然貴o左d, 但包晒船飛及動物園入場, 又唔使自己搭車同搵野食, 我地帶住小朋友, 計落都有好處! 希望亞仔同個friend會玩得開心! :lol: :lol: :lol:

水晶宮

hellokitty

你個package包唔包什麼呀

大宅

Hi HIN_bb

我唔係買package! 係跟團玩! 個價錢已包來回蓮花港船票, 長隆夜間動物世界入場, 一晚長隆酒店, 及包足四餐(第一天午,晚餐, 第二天早,午餐) 我o地22/10 出發, 你會幾時出發??

伯爵府

hellokitty123,
妳跟邊間?

水晶宮

hellokitty123

我諗住30/10出發,唔知而家去訂有無位呢,除佐康泰有無其他可以介紹下,長隆動物園和番禺動物園,你知唔知有咩分別呢?

大宅

請問有無媽咪搭過永東的直通巴士由觀塘/藍田/將軍澳直接去到長隆酒店落車呢?我今日o係都市日報見到呢間公司的廣告(應該係去祈福新村果條線),請問有無媽咪知道全程要幾耐時間呢?

我帶住bb去,所以希望可以唔洗轉車or轉船。thanks.

大宅

HIN_bb>>
我唔係報團,只想買套票,自己去玩,有 d 12xx,13xx,18xx (30/10) 都有呀,不過,最後回覆無晒房,所以我無買到,諗住下個月再去。

HIN_bb 寫道:
pinkyluk
你會報邊間呀,套票幾$呀

大宅

Hi HIN_bb

如果你30/10先出發, 應該酒店方面會無o甘full!! 因為我o地就重陽公眾假期出發先會o甘爆!! 除o左康泰, 我都問o左星晨同新華, 基本上康泰同星晨都差不多, 但新華就坐直通巴士, 回程會在深圳解散, 如果你打算去羅湖商業城shopping 或按摩, 都可以考慮"新華", 否則就唔係好方便! 至於長隆動物園和番禺動物園的分別, 我都不太清楚! :mrgreen:

水晶宮

hellokitty123, pinkyluk

thanks

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Hello,
想問下跟團26個月bb點計呢? 駛唔駛比導遊費?
同咁細個bb去, 會唔會較痳煩?

tks!

首頁
12345...7

尾頁

跳至