懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

我問過我的醫生,T21 $6800算貴嗎?

複式洋房

funfunlai319 發表於 17-9-19 14:30

我係仁安做nifty 4000.幾好啊!可以知道有無唐氏之余,仲可以知道有無其它遺傳病。

別墅

回覆樓主

劉醫生nifty $5000,包診金、早期結構、report, 仲額外加驗十種遺傳病test

別墅

pm2.5 發表於 17-9-19 15:26
劉醫生nifty $5000,包診金、早期結構、report, 仲額外加驗十種遺傳病test

請問有無劉醫生全名?謝謝你

大宅

funfunlai319 發表於 17-9-19 14:30

中環陳xx醫生 做t21 express 5-7個工作日會有埋報告 做t21果日仲包照超聲波 會卑買d超聲波相你 至少有4-5張 佢有母胎學證書 好好人 有問必答 價錢等細節我PM你

大宅

rsbaby1 發表於 17-9-20 11:56
中環陳xx醫生 做t21 express 5-7個工作日會有埋報告 做t21果日仲包照超聲波 會卑買d超聲波相你 至少有4-5 ...

pls pm price and dr details

別墅

回覆樓主:

我喺tst做係6800。宜家仲有推薦人計劃有禮物

複式洋房

唔算貴,正常價

大宅

回覆樓主

你係想要最平定點?因為report 好簡單,寫low risk, high risk 架渣

因為我係出面驗完拎report 再俾自己主診醫生睇,所以我求其揀左最平。
Nifty 係龔羽一最平,$2800包超聲波
T21 係hon health 最平,$6500 包超聲波

希望幫到你

洋房

joanna333 發表於 17-9-20 13:52
你係想要最平定點?因為report 好簡單,寫low risk, high risk 架渣

因為我係出面驗完拎report 再俾自己主 ...

我都想去龔羽一度做!都係見平!仲包埋超聲波,唔同醫生Nifty個價可以差別好大,其實究竟有d咩唔同呢?都係驗嗰19樣嘢,好懊惱!你去完龔羽一度做有咩comment嗎?求教!Thanks

別墅

CHERRYW314 發表於 17-9-20 11:48
請問有無劉醫生全名?謝謝你

劉子建

別墅

NicoleNK 發表於 17-9-20 15:12
我都想去龔羽一度做!都係見平!仲包埋超聲波,唔同醫生Nifty個價可以差別好大,其實究竟有d咩唔同呢?都 ...

因為有些醫生驗19項,有些醫生驗曬23對染色體再加十種遺傳病

洋房

pm2.5 發表於 17-9-20 16:29
因為有些醫生驗19項,有些醫生驗曬23對染色體再加十種遺傳病

原來係咁嘅分別,Thanks

子爵府

joanna333 發表於 17-9-20 13:52

因為我係出面驗完拎report 再俾自己主 ...

thanks a lot!!!!!

洋房

回覆樓主

我之前生大女果陣都比較過敏兒安T21同nifty單張。 我係敏兒安T21 單張見到報告只需3-5天就出到,同埋驗到微缺失症-迪喬治綜合症(DiGeorge syndrom), nifty 單張雖然寫話都驗到微缺失症,但原來nifty 驗果隻係較次要的,而敏兒安T21驗到果隻係主要的微缺失症。同埋敏兒安T21如果驗到BB有問題,中大專家會免費跟進,但nifty就冇提供這個服務。所以我生大女果陣都揀左T21,來緊生細仔應該都會揀敏兒安T21。我之前搵醫生都係係敏兒安T21 Fb inbox問,佢地會有人答你。

禁止訪問

禁止訪問

大宅

Pettypetty93 發表於 17-10-5 07:19

禮物係$500超市禮券或者Babybjorn BB揹帶,我之前推薦 ...

tst 那位醫生做

子爵府

pm2.5 發表於 17-9-19 15:26

劉x健?我前幾年要$7000啊

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至