親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

黎緊會快閃東京, 請問如果想安排一日OUTLET加溫泉, 有任何地方推介嗎?見網上多數介紹御殿場, 但之前已經去過喇, 想行下其他正既OUTLET, 如果可以浸埋溫泉就更好~
感激感激

子爵府

maggiebk 發表於 17-9-19 15:10
黎緊會快閃東京, 請問如果想安排一日OUTLET加溫泉, 有任何地方推介嗎?見網上多數介紹御殿場, 但之前已經去 ...

秩父有日歸溫泉,
搭西武鉄道途中有個站可去入間(?) outlet,
我上次planned過咁去,但冇付諸行動,
你上網search吓,有bloggers講過

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

兩樣都有齊, 有難度喎。
遠少少outlet有輕井沢, ami , 佐野, 酒酒井都係同一集團, 另外三井集團有入間, 木更津, 幕張, 橫濱。但呢啲都唔係温泉區

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

輕井澤可滿足你個願望。有outlet仲好大,附近有星野溫泉/榆樹街小鎮。可一日遊但坐新幹線,交通費貴。

ada_fung    發表於 17-9-20 14:21

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

TMC3012 發表於 17-9-19 23:01
兩樣都有齊, 有難度喎。
遠少少outlet有輕井沢, ami , 佐野, 酒酒井都係同一集團, 另外三井集團有入間 ...

岩岩去左海濱幕張,無料到。學樓上話齋兩樣野好似唔多順路.....除非你count 台場大江戶都叫溫泉啦!咁去Venus fort就岩晒

大宅

回覆 ahmama 的帖子

多謝你先, 不過輕井澤個OUTLET去過, 印象中御殿場仲好行.

wcpcelia    發表於 17-9-20 11:41

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

maggiebk 發表於 17-9-20 11:27
回覆 ahmama 的帖子

多謝你先, 不過輕井澤個OUTLET去過, 印象中御殿場仲好行. ...

各花入各眼,兩個都去過,我就鍾意輕井澤多d。但我都係順路先去outlet,唔會專登去, 睇唔啱連車錢都洩埋。

首頁

尾頁

跳至