自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

洋房

想要旺角盲公陳地址. 唔知有冇人知

thx

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

旺角中心對面,卓悅樓上~~係小巴站對面,佢個門口好細既~~係唐樓黎架,好似係5定6樓~~佢每日睇十個架咋~~同埋下午係唔睇架~~仲有係佢大約1點食飯,如果咁岩輪到你,你要等佢食完飯先有得睇~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

大宅

收費如何?

子爵府

你咪姓孔
在上海街?

洋房

thx , 我阿爸二十幾年前睇過好准, 有冇人近排睇過,佢宜家重准唔准??

別墅

原帖由 janet 於 09-2-12 10:10 發表
旺角中心對面,卓悅樓上~~係小巴站對面,佢個門口好細既~~係唐樓黎架,好似係5定6樓~~佢每日睇十個架咋~~同埋下午係唔睇架~~仲有係佢大約1點食飯,如果咁岩輪到你,你要等佢食完飯先有得睇~~ ...

係咪要電話預約?如果walk-in,隨時無quota,日日要去輪隊.請問有無電話?

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

冇電話預約的~~一定要自己去排隊~~d人通常都係七點左右去~~我記得好似係10點開始睇~~我自己就次次都係8點左右去到~~每次排既位都唔同~~試過有一次真係岩岩排到第十個,之後黎個D佢全部都唔睇~~
500蚊一支卦~~如果要問事業又要問姻緣咁就要1000蚊架喇~~所以我通常問家宅~~因為可以講晒成屋人既事~~但我見好多人問一支卦都俾成千蚊佢,有D仲買埋煙俾佢~~我見過俾最多錢個個,係一疊金牛,我估起碼七八千走唔甩~~
上海街姓孔既我都問過,不過我覺得盲公陳準D~~不過你話佢好準??又唔可以咁講,大約講十樣野,有七至八樣準啦~~

記得錄音,唔係一定會唔記得佢講咩~~因為佢講野都幾慢~~
生死有命,富貴由天

大宅

原帖由 janet 於 09-2-12 14:03 發表
冇電話預約的~~一定要自己去排隊~~d人通常都係七點左右去~~我記得好似係10點開始睇~~我自己就次次都係8點左右去到~~每次排既位都唔同~~試過有一次真係岩岩排到第十個,之後黎個D佢全部都唔睇~~
500蚊一支卦~~如果要問 ...

嘩!! 1仟元, 咁我不如睇鐵板神算好過咯, 我細佬過年前就睇咗, 佢話真係好準!! 所以我已經book咗22號去睇!!

別墅

請問鐵板神算收幾錢?

原帖由 JennyKwok 於 09-2-12 14:09 發表

嘩!! 1仟元, 咁我不如睇鐵板神算好過咯, 我細佬過年前就睇咗, 佢話真係好準!! 所以我已經book咗22號去睇!!

大宅

原帖由 wng7666 於 09-2-12 14:11 發表
請問鐵板神算收幾錢?

咪又係收1仟蚊咯, 仲有本書仔給妳的, 書仔裏面仲有自己的資料及父母, 兄弟姊妹生肖他都批得到, 真神奇! 地址係長沙灣區, 但都要1個月前book定!!

男爵府

Can u pm me the info?

原帖由 JennyKwok 於 09-2-12 14:20 發表

咪又係收1仟蚊咯, 仲有本書仔給妳的, 書仔裏面仲有自己的資料及父母, 兄弟姊妹生肖他都批得到, 真神奇! 地址係長沙灣區, 但都要1個月前book定!!
:-D :-D :-D :-D

男爵府

有朋友睇過一個師傅都係好準.........又平,都係幾佰蚊,有興趣可以自己打去問

伯爵府

原帖由 JennyKwok 於 09-2-12 14:20 發表

一千蚊又真係好抵喎~~可唔可以俾個電話我呀??
生死有命,富貴由天

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章

can u pm me too? thx

大宅

我已經回覆晒啦!!

侯爵府

2024年龍年勳章

Can you PM to me

原帖由 JennyKwok 於 09-2-12 15:15 發表
我已經回覆晒啦!!

禁止訪問

子爵府

醒目開學勳章

I want the information, please pm me, thanks!

伯爵府

畀面勳章

pls pm to me!!!thx!!!

首頁
12345...11

尾頁

跳至