自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 我的育兒心得勳章 熱血勳章

chingyeewong 發表於 17-9-22 14:13
不知是否形象問題、佢生B冇咩人祝福、喺生果報的留言仲好刻薄!
反觀當年劉華生B、好多人都替佢開心。
...

人品既問題

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

yui1625 發表於 17-9-22 13:38
35歲熊黛林與郭富城蹉跎7年始終沒名分,2013年分手後郭富城曾說:「鞋子不適合,腳經常不舒服,
你也會想換 ...

答得好唔得體喎,同埋好唔尊重女方

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 大廚勳章

甘講野真衰,甘唔怕個女第日做人舊鞋咩
---生命無價,請支持領養---

伯爵府

肯講拿咩, 繼續收埋啦, 當日接出院就咪玩調虎離山, 結左婚仲要遮住個肚, 呃到人咩? 有咗先結又點, 驚人話咩?

瑪瑙宮

恭喜

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

回覆樓主:

其實我覺得國貨講野好無內涵同修養。

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主

公爵府

2019新春慶豚圓

winifredwin 發表於 17-9-22 14:18
又咁啱全部都係女

靚仔個個都生女,因為後生時食得女多⋯

ferrari2007    發表於 17-9-22 21:52

大宅

脾脾蟲 發表於 17-9-22 12:48
城城B出咗世啦!

「開心、微妙、感恩!我們仨!」城城宣佈BB出咗世喇!

無咩感覺,因為唔係好中意呢pair

男爵府

超級特務 發表於 17-9-22 12:50
男人真係好, 入五都可以做老豆, 女人只可以做婆婆嫲嫲

男爵府

回覆樓主:

恭喜

珍珠宮

yui1625 發表於 17-9-22 13:38
35歲熊黛林與郭富城蹉跎7年始終沒名分,2013年分手後郭富城曾說:「鞋子不適合,腳經常不舒服,
你也會想換 ...

嘩!咁pk!?竟然講過d咁嘅嘢

寶石宮

2019新春慶豚圓 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

唔知佢個老婆會唔會生多幾個

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

恭喜,老婆咁後生,可幫國貨城生多幾個小朋友

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

恭喜

珍珠宮

回覆樓主

發覺
多女嗰d
通常都係生女

珍珠宮

回覆樓主

佢同公屋阿伯上大陸搵嫩妻無分別