自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

vivian0919 發表於 17-9-23 21:45
我雖然唔鍾意奸夫,但我上個月買v8 冇得送
係?! 上個月係百記買V8幾錢?

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

stagea 發表於 17-9-23 21:47
係?! 上個月係百記買V8幾錢?

$4780,你買幾錢?
好彩上個月hsbc咭買夠5千有回贈

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

vivian0919 發表於 17-9-23 22:05
$4780,你買幾錢?
好彩上個月hsbc咭買夠5千有回贈

都係$4780呢個價、中銀咭有5%回贈仲可以分期

男爵府

stagea 發表於 17-9-23 20:09
唔關佢事喎⋯⋯笑左

英文叫Craftholic,Craft同奸夫音相似喎:h ...

英文名我知,傳聞話係佢叫先啫

琥珀宮

tttt709394 發表於 17-9-24 14:04
英文名我知,傳聞話係佢叫先啫

我好背、未聽過關張生事,只知英斗讀音

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

stagea 發表於 17-9-23 20:50
呢隻羽毛粉紅色

奸夫個樣好攪笑
Hello...

珍珠宮

回覆樓主:

咁多人婦搶奸夫攬,奸夫話應接不下

我鍾意純横紋無花

琥珀宮

kamanma 發表於 17-10-1 16:20
奸夫個樣好攪笑

係呀!個樣想點

水晶宮

stagea 發表於 17-10-1 17:47
係呀!個樣想點

奸夫說:唔該攪下我呀
hv Fun
Hello...

琥珀宮

kamanma 發表於 17-10-1 17:54
奸夫說:唔該攪下我呀
hv Fun

好呀⋯⋯搞你一陣

翡翠宮

我投蘋果一票

水晶宮

stagea 發表於 17-10-1 18:00
好呀⋯⋯搞你一陣

我C6 聽到實嚇親
但知道係公仔實笑C

stagea    發表於 17-10-1 18:46
stagea    發表於 17-10-1 18:45
Hello...

琥珀宮

facialchung 發表於 17-10-1 18:01
我投蘋果一票
好多人投蘋果....

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主

佢叫「宇宙人」呀

stagea    發表於 17-10-1 19:29
BK の 會員
Merry X'mas!!!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

左一

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

stagea 發表於 17-10-1 18:46
好多人投蘋果....

初頭想揀,但係又覺生野咁

琥珀宮

cindy618 發表於 17-10-1 18:54
初頭想揀,但係又覺生野咁
生野....

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

左最靚

首頁

尾頁

跳至