親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

8月23香港打10號, 我們滯留東京, HK Express 'cancelled'回港班機,叫我地自己安排, 點知係 kiwi.com訂單程票回港, 話2小時內覆, 大半日都無覆, 要求 cancelled booking 都無覆, 隔了一天才email 覆機票出唔到.回港CHECK信用卡公司, 發現26號同日收取機票$$以及REFUND 機票$$, 但相差HK$500多, EMAIL 去問, 話48小時覆, 現已超過4星期, kiwi.com 還沒有回音... 滯留回港的機票已經超貴...可以點算

CHECK信用卡公司話佢地做法有問題,..kiwi.com 真的, 真的

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

咁架!打去客服發惡,兩日唔退錢就報警!
有時唔惡唔得架

大宅

佢係long distance call...連長途電話$$都

wcpcelia    發表於 17-9-25 19:04

珍珠宮

試下問信用卡中心幫唔幫到手, 我試過類似 case, 租車公司攪錯野冇車用, 之後退
$$$ 扣左手續費, 幾佰蚊唔係多但真係好慶, 同旅行中 side 左我時間

後來卡中心幫我追返 $$$, 詳細過程唔係好記得, 類似係佢幫我 hold 起 d $$$, 再問返果邊有咩回應, 過左幾耐唔覆即係認同我的野咁上下, 結果果邊冇回應, 卡中心退返 $$$ 俾我, 果次係用 compass 卡

複式洋房

goldenmouse 發表於 17-9-25 10:25
8月23香港打10號, 我們滯留東京, HK Express 'cancelled'回港班機,叫我地自己安排, 點知係 kiwi.com訂單程 ...

呢間野真係黑店, 我去佢度買機票都遇過麻煩野,總之咩都話要charge, 好慶, 已經blacklist佢

wcpcelia    發表於 18-6-26 17:10

首頁

尾頁

跳至