親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

iriswk 發表於 18-1-26 11:11
請問 TK TRAVEL , 可靠嗎 , 要全數付款.

我今年都報左 TK 由11月入數 之後一路有什麼問題 都會跟進 唔錯

大宅

回覆樓主:

有冇人用完TK分享吓?
我18年聖誕去洪川大明, 4日3夜團, 大人$4000, 小童$3600, 要比$8000訂金, 請問穏陣嗎?

子爵府

mamapat919 發表於 18-4-19 23:16
有冇人用完TK分享吓?
我18年聖誕去洪川大明, 4日3夜團, 大人$4000, 小童$3600, 要比$8000訂金, 請問穏陣嗎 ...

我舊年2月去 但10都要比全數 酒店入住書件 要出發前一個月先收到
有無計過如果自已 book 平幾多?

大宅

bakku0410 發表於 17-9-28 09:09
呢間真係平好多,搵佢book 聖誕節 resort, 話要而家先 full pay, 但要 11月底先比到 洒店 voucher, 因為酒 ...

tk 我上次book比左全數,跟住agent 走佬冇機票,便cancel tk book 滑雪酒店, 佢地好好,第二日已全數過番比我。唔駛填form 又唔拖數,good

子爵府

Cakecup 發表於 18-4-30 13:01
tk 我上次book比左全數,跟住agent 走佬冇機票,便cancel tk book 滑雪酒店, 佢地好好,第二日已全數過番 ...

嘩 退款都咁快手 唔錯喎

大宅

yp26 發表於 18-4-30 17:05
嘩 退款都咁快手 唔錯喎

雖然我冇正式用過佢地day tour, 不過佢地真係快覆同退款都唔左問右問,所以我安排去首爾都會首選睇左佢地d 團先。

子爵府

Cakecup 發表於 18-4-30 18:42
雖然我冇正式用過佢地day tour, 不過佢地真係快覆同退款都唔左問右問,所以我安排去首爾都會首選睇左佢地d ...

我上次有用過佢哋嘅服務同埋出發前都有問佢好多問題佢都好願意解答有時重會直接打電話畀我哋 所以我覺得唔錯
而家見你咁樣講退款唔需要扣手續費仲咁快退到款又唔錯喎所以嚟緊去首爾我諗我首選都會係TK 但今年都比較年貴咗好幾百

大宅

yp26 發表於 18-4-30 18:49
我上次有用過佢哋嘅服務同埋出發前都有問佢好多問題佢都好願意解答有時重會直接打電話畀我哋 所以我覺得唔 ...

係呀…退款個度真係要讚,又不會即時唔like,推三推四,真係全數第二日便過,仲話有問題隨時搵佢地。不過暑假想去,見d團好似貴左少少了。所以都再睇下第二間格下價先。

首頁

尾頁

跳至