網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

7-11增值香港支付寶, 係咪只可在香港地區版淘寶購物? 在大陸版淘寶可以嗎?thanks
如果我未做身份認證, 會影響增值嗎?

子爵府

回覆樓主:

冇分,一樣可以淘

公爵府

sweetcandychan 發表於 17-9-26 13:48
7-11增值香港支付寶, 係咪只可在香港地區版淘寶購物? 在大陸版淘寶可以嗎?thanks
如果我未做身份認證, 會影 ...
冇分大陸同香港地區 , 只要係淘寶店同天貓店都買得 , 反而諗下有 D 敏感貨唔係間間集運都寄得 , 支付寶HK 佢寫虛擬貨品唔得 , 不過我唔識點為之虛擬 , 我充值大陸卡冇問題

子爵府

MiuMiuLi 發表於 17-9-26 15:08
冇分大陸同香港地區 , 只要係淘寶店同天貓店都買得 , 反而諗下有 D 敏感貨唔係間間集運都寄得 , 支付寶HK ...

thanks

公爵府

sweetcandychan 發表於 17-9-26 17:14
thanks
重有未上傳身份證每單限額 3000蚊 , 全年限額 25000蚊 , 上傳身份證就 5000蚊同 100,000蚊 , 你禁 app 入面"客戶服務" > "餘額限額"有寫

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

MiuMiuLi 發表於 17-9-26 15:08
冇分大陸同香港地區 , 只要係淘寶店同天貓店都買得 , 反而諗下有 D 敏感貨唔係間間集運都寄得 , 支付寶HK ...
電子遊戲, 網上書, 網上學習。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

公爵府

andyman 發表於 17-9-26 18:47
電子遊戲, 網上書, 網上學習。
最初我以為電話卡會充唔到 , 點知試左又得 , 如果係買唔到呢 D 咁冇所謂 , 冇乜影響

首頁

尾頁

跳至