自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

虎到金來勳章

今日去剪髮,由於指定相熟師傅,現場已經等左半個鐘,下一個就到我之時,突然一個後生仔衝入黎,同我個師傅講自己好趕時間,個師傅就問我可唔可以讓個男仔先,我就話算啦,見係男仔普通剪個頭都唔洗搞太耐,就讓佢先啦,個男仔坐我隔離位,聽到佢個師傅傾計,師傅問佢你好趕時間呀?個男仔答佢:係呀,我趕住返屋企 …聽完後我發覺,原來我都幾趕時間,我都一樣趕住返屋企

伯爵府

遇見晨曦 發表於 17-9-28 17:43
今日去剪髮,由於指定相熟師傅,現場已經等左半個鐘,下一個就到我之時,突然一個後生仔衝入黎,同我個師傅 ...

珍珠宮

今日去剪髮,由於指定相熟師傅,現場已經等左半個鐘,下一個就到我之時,突然一個後生仔衝入黎,同我個師傅 ...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

回覆樓主:

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

伯爵府

回覆樓主

男爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

別墅

用戶要求終止服務

回覆樓主:

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主

男爵府

回覆樓主

子爵府

算啦~可能佢已經好耐冇返過屋企! 特登去剪個靚髮去見阿媽

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

佢可能要交人

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

大宅

虎到金來勳章

little06 發表於 17-9-28 19:12
算啦~可能佢已經好耐冇返過屋企! 特登去剪個靚髮去見阿媽

個男仔衝入黎時個表情真係好似好趕咁,所以我先想八下咁急趕住去邊?點知個答案令我O晒嘴

伯爵府

畀面勳章

回覆樓主

我會選擇走囉

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

haha

公爵府

遇見晨曦 發表於 17-9-28 20:47
個男仔衝入黎時個表情真係好似好趕咁,所以我先想八下咁急趕住去邊?點知個答案令我O晒嘴
...

佢可能唔好講埋下半節姐趕住返屋企會唔會係阿媽冇鎖匙入屋或者屋企有人反鎖左或者要係屋企等收貨等等等等好多原因嘅

首頁

尾頁

跳至