自由講場

跳至
.  

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

男人隨口UP既野, 唔好信到咁十足
其實我明你朋友咩意思
佢想表達係, 你仲信佢講既野, 仲信佢既承諾
因為你心入面仲有佢, 想佢寄掛你地2母女
如果真係對一個人死左心, 佢所講所做既
你唔會咁認真去記住响心入面

點都好啦, 你地分開左
都有一個新既生活
佢黎又好, 唔黎又好, 係對方既選擇
樓主你都唔好再為呢件事而耿耿於懷
係有心既, 一個MSG問一句「阿女點? 有冇乖?」都足夠

你加油呀, 世界好大
快D陪住個女開開心心一齊見識下呢個世界

珍珠宮

回覆樓主:

個女掛住佢嗎?

男爵府

cakii 發表於 17-9-29 09:36
個女掛住佢嗎?

掛住佢同掛住其他人一樣,可能暫時仲細

大宅

回覆樓主

洗乜嬲,佢睇心情見個女,你咪睇反心情比佢見個女囉,我係你的話最好吾好見我個小朋友tim,懶得應酬佢

伯爵府

回覆樓主

佢唔得閑見咪由得佢囉!最緊要準時俾生活費

男爵府

yui1625 發表於 17-9-29 09:32
男人隨口UP既野, 唔好信到咁十足
其實我明你朋友咩意思
佢想表達係, 你仲信佢講既野, 仲信佢既承諾

我朋友係過我因為掛住個男人先咁講,我已經講左n 次唔係,佢仲要屈我,又講埋啲令人反感說話,我覺得被屈,所以好嬲

男爵府

開不了口 發表於 17-9-29 00:39
分開嘅時候係佢自己要求要繼續見個女,好啦,你做咁多衰野我都決定俾你見,但你自己又忙,跟本好少見,見到 ...

佢想見咪見囉,你勞氣也冇用,有d野冇得做出來,女女表現己知爸爸有冇心,係佢自已推走個女,冇得話人

男爵府

yveoone 發表於 17-9-29 10:39
佢想見咪見囉,你勞氣也冇用,有d野冇得做出來,女女表現己知爸爸有冇心,係佢自已推走個女,冇得話人
...

我都等佢自食其果嘅一日

男爵府

開不了口 發表於 17-9-29 10:45
我都等佢自食其果嘅一日

關係係雙向的,不可迫的。你唔好加意見,由他

男爵府

我的育兒心得勳章

回覆樓主

下次佢話掛,想見,咁咪俾個最早可以見面唧日期、提埋佢一日唔 confirm,個time slot都唔會預留俾佢。對話不要帶任何感情,實事求事,留返第日阿女睇下究竟啲人係真掛定假掛。

男爵府

hhz 發表於 17-9-29 10:59
下次佢話掛,想見,咁咪俾個最早可以見面唧日期、提埋佢一日唔 confirm,個time slot都唔會預留俾佢。對話不 ...

都係,cap低晒啲圖

伯爵府

其實佢唔見咪唔見囉! 比我都懶得應酬佢, 離婚是你們相方決定, 就預咗佢唔可能再盡爸爸的責任, 有冇比贍養費? 如有咪算囉! 何必咁煩惱

子爵府

回覆樓主

唔好迫佢,直情唔好俾佢見個女,咁様真係掛極有限

男爵府

.

男爵府

.

子爵府

開不了口 發表於 17-9-29 16:09
但啲人係咁話自己掛囉,覺得自己只係迫不得已無時間,話人地好怪佢喎,當初自己個個星期去玩運動大半日, ...

時間係自己制造出嚟,得把口,啲男人只係死剩把口..其實索性唔好俾小朋友同佢爸爸見面,時見時唔見對小朋友成長唔見得特別好,一係可以成日見,一係唔好見...我係過來人

伯爵府

回覆樓主:

我嗰個咪又係咁,話會黎睇下啲女,打下電話,分開左一年幾,睇都無5次,我又唔係唔俾佢黎,到前排佢寫離婚申請書,係子女嗰欄話有空閒時間會黎睇,都多鬼餘,要睇嘅一早就黎睇左喇,寫有乜用。

子爵府

開不了口 發表於 17-9-29 10:45
我都等佢自食其果嘅一日

你前夫都唔夠我前夫勁。

簽離婚協議講明星期六/日見,點知一個月先見一次,唔係我唔俾見而係佢自己唔約,早2個月見到對仔時喊,我頂呀,好似我唔俾對仔佢見咁,好在我媽帶對仔出去而唔係我,否則俾我剷到佢飛起,係我媽好人先好聲好氣講叫佢得閒睇對仔多啲。

開學後,我提左之後一定只可以星期weekend見,因大仔返小學要早訓,唔會再係weekdays食晚飯再返家太夜,佢開始每個幾日msg我媽問有無對仔既相,我媽話無叫佢自己問我及約時間見對仔,如是者問左3星期,我媽同我講左幾次,我忍唔住嘈返前夫,叫佢咪再煩,叫佢睇返協議書簽左乜,唔係見左相等於見左人,無人有責任滿足佢情感。條友仔死死氣嗰個星期六黎見仔,真係唔x佢都唔得。

琥珀宮

回覆樓主:

咪唔好俾佢見

大宅

回覆樓主:

去申請家福會,見個女就經由家福會去傾。

首頁
12345...8

尾頁

跳至