使用意見

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 17-10-3 00:41
但係,我犯咗咩事?要俾人分屍?
社會風氣啩
大家咁高咁大, 我唔想話佢哋係葡萄人

千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

I9528 發表於 17-10-3 00:52
呢幾日,最最最令我心寒嘅,就係出自 2件事 : 1. 人地唔舒服,竟然拍手笑同咒人 ; 2. 响 bk ,竟然叫人做 ...
係啦, 之前大力拍手都被禁言,
咁大個人咁低裝, 枉為人母
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Charitymami 發表於 17-10-3 14:00
社會風氣啩
大家咁高咁大, 我唔想話佢哋係葡萄人
即係睇我唔順眼,咁以後做BK會員,可要經哩班會員過目先喎,佢哋睇唔順眼唔俾上BK

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

I9528 發表於 17-10-3 13:52
呢幾日,最最最令我心寒嘅,就係出自 2件事 : 1. 人地唔舒服,竟然拍手笑同咒人 ; 2. 响 bk ,竟然叫人做 ...
拍手嗰個, 以前都會點評我, 入影視版都會見到佢, 估唔到咁......

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Charitymami 發表於 17-10-3 14:04
係啦, 之前大力拍手都被禁言,
咁大個人咁低裝, 枉為人母
大力又唔同, 當時身份係版主嘛

琥珀宮

畀面勳章

MsBusy 發表於 17-10-3 14:08
拍手嗰個, 以前都會點評我, 入影視版都會見到佢, 估唔到咁......

呢頭,响槍擊事件中好傷心
但果頭,就拍手開心人地嘅唔舒服
極地式人格,我都打個突

確係人心隔肚皮

MsBusy    發表於 17-10-3 14:18

珍珠宮

Charitymami 發表於 17-10-3 13:49
教主嗰班一定顛,想坑人陪葬。

我無追哂原post,亦無心機睇呢d維威圍,e加睇咗cap圖,清楚哂!

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 17-10-3 13:49
點解要喺時政講咸濕嘢?咪就係要證明佢哋喺BK橫行嘅能力囉,嗱,你BK放我入時政,我就玩嘢講咸濕,等你要搬 ...
我唔係第一日上bk,在出公海的留言都有睇的,只係少回覆!

一向都有分黨分派⋯唔係新鮮事!

不過,今次好明顯是有人以為自己的勢力大到~可以凌駕於版主之上!

恐怖!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ning.. 發表於 17-10-3 14:48

以前分黨派,大家大不了各不相干,但今日分黨派,要誅人哋九族

男爵府

ning.. 發表於 17-10-3 14:48

點止,用法律撻人添
5點啦, 夠鐘啦,收工啦

男爵府

樓主,係你有所謂的任何行動之前,不如你解釋下你所謂的”痴兒”去形容會員係咩意思先

金鏞唔係你,唔係隨便貼篇野出黎就算

仲要咁樣去警告人?你而家叫恐嚇?

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 17-10-3 16:24
以前分黨派,大家大不了各不相干,但今日分黨派,要誅人哋九族
其實,個個討論區 會員之間的討論,必定有火花的!

我也有遊走其他討論區的。見盡不少更有火藥味討論!

在版面雙方據理力爭下,令對方無反駁之力的話,這才是真討論!

但bk係一個好奇怪的討論區。

有部分會員無力反駁內容時,就會借故找些藉口,向版主施壓~

我個人嚟講~會形容為:借刀殺人

更奇的是⋯

那部分人是 無事就鬧版主;有事就搵版主幫手!

奇~奇~奇!

超級版主

超級版主

回覆樓主:

雙方在主題爭論中,樓主使用該字眼,稱呼被引用會員,會令人感到有負面意思,現已將該回帖屏蔽。

會長的權限是受限制的,絕不能取得帳戶資料

首頁

尾頁

跳至