自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

複式洋房

大宅

唔係呀??? 呢D成公司一人一張....

伯爵府

我依家都坐緊!!!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔係吓化, 我日日返工都坐住, 好恐怖喎

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 JJA 於 09-2-16 13:02 發表
我屋企都有2張旋轉椅wor! 唔知氣壓or油壓?好驚呀!

「 旋 轉 椅 會 爆 炸 ? 」 山 東 一 名 14 歲 少 年 坐 在 有 氣 壓 調 校 高 低 的 旋 轉 椅 , 在 家 中 上 網 時 , 椅 子 突 然 爆 ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好驚呀 老闆係未o係大陸入貨ga。

男爵府

原帖由 JJA 於 09-2-16 13:02 發表
我屋企都有2張旋轉椅wor! 唔知氣壓or油壓?好驚呀!

「 旋 轉 椅 會 爆 炸 ? 」 山 東 一 名 14 歲 少 年 坐 在 有 氣 壓 調 校 高 低 的 旋 轉 椅 , 在 家 中 上 網 時 , 椅 子 突 然 爆 炸 , 他 被 折 斷 的 、 操 控 高 低 的 鋼 條 插 入 肛 門 , 刺 破 體 內 多 條 血 管 , 送 院 後 因 失 血 過 多 , 傷 重 不 治 。

最驚係咁~~~
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

子爵府

我屋企果2張响實惠買ga, 係咪大6做ga? 仲坐唔坐好呢?

原帖由 BOSKERMA 於 09-2-16 15:07 發表
好驚呀 老闆係未o係大陸入貨ga。

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

我今日即時叫人同我換0左張木椅~~

原帖由 JJA 於 09-2-16 13:54 發表
我仔平時做功課都係坐喱d椅, 但琴晚佢自己走去拎張摺椅坐

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

而家好多野都MADE IN CHINA,先有咁多奇怪野發生,坐左幾廿年都未聽過

禁止訪問

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我坐緊 mouth:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

複式洋房

伯爵府

畀面勳章

OH MY GOD!!!

子爵府

原帖由 akvbi 於 09-2-16 13:32 發表
我現在坐在上面

me too

侯爵府

公爵府