親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

yuyu.c 發表於 17-11-7 07:38
我6人連行李訂10人車,你7人車夠用?

我4大2小,2個喼,應該夠用

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

yuyu.c 發表於 17-11-7 07:40
其實同淘寶有乜分別?我入到去睇返之前問過一間,打算11.11先訂,入面d野同淘寶一樣。
...

一樣的,飛豬集中晒所有旅遊產品

我昨日在飛豬訂酒店,然後見淘寶ac內有record

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Lqueenie 發表於 17-11-7 07:52
一樣的,飛豬集中晒所有旅遊產品

我昨日在飛豬訂酒店,然後見淘寶ac內有record

係囉,我見一樣,咁淘寶d價都唔係直拍,係要問價喎,好似皇包車咁佢show出嚟d價,同問係2回事。定係根本唔洗問佢,直接拍?

水晶宮

Lqueenie 發表於 17-11-7 07:49
我4大2小,2個喼,應該夠用

哦,你好少行李,一個喼夠一家用?我帶3個喼

珍珠宮

yuyu.c 發表於 17-11-7 08:21
係囉,我見一樣,咁淘寶d價都唔係直拍,係要問價喎,好似皇包車咁佢show出嚟d價,同問係2回事。定係根本唔 ...

因為淘寶冇得直接入目的地,除非係郊區,否則都係個個價,但我會問一問先

珍珠宮

yuyu.c 發表於 17-11-7 08:23
哦,你好少行李,一個喼夠一家用?我帶3個喼

我地一個大喼,再帶d旅行袋

係暑假去日本露營先帶過3個喼

子爵府

yuyu.c 發表於 17-11-7 07:40
其實同淘寶有乜分別?我入到去睇返之前問過一間,打算11.11先訂,入面d野同淘寶一樣。
...
飛豬係淘宝開for旅遊產品,系統似ctrip好用好多。

子爵府

yuyu.c 發表於 17-11-7 08:21
係囉,我見一樣,咁淘寶d價都唔係直拍,係要問價喎,好似皇包車咁佢show出嚟d價,同問係2回事。定係根本唔 ...
飛豬係直拍,入哂資料會出價錢,唔使問客務。不過都係海鮮價,要成日check住。

子爵府

Lqueenie 發表於 17-11-7 09:30
我地一個大喼,再帶d旅行袋

係暑假去日本露營先帶過3個喼
klook 有$50 coupon 拎,冇門檻要新a/c。
code: KLKDOUBLE11

珍珠宮

happykk 發表於 17-11-9 21:41

我都在app見到,即刻開左2個新ac 買迪士尼門票岩晒

子爵府

Lqueenie 發表於 17-11-9 21:53
我都在app見到,即刻開左2個新ac 買迪士尼門票岩晒
我用咗8個a/c,買8張地鐵1日pass,全免1蚊都唔使比

珍珠宮

happykk 發表於 17-11-9 22:03
我用咗8個a/c,買8張地鐵1日pass,全免1蚊都唔使比

我之前已經開左好多唔同ac

你8個ac都用同一張信用卡比錢?

子爵府

Lqueenie 發表於 17-11-9 22:26
我之前已經開左好多唔同ac

你8個ac都用同一張信用卡比錢?
1 day pasas $58,用 coupon 佢自動減$58,total 係$0,所以冇用過信用卡比錢

不過同一手機no買第二次要認証電話no

珍珠宮

happykk 發表於 17-11-9 23:32
1 day pasas $58,用 coupon 佢自動減$58,total 係$0,所以冇用過信用卡比錢

不過同一手機no買第 ...

好抵,連信用卡都唔駛比

我估係$50人民幣,即係$58港幣

珍珠宮

happykk 發表於 17-11-9 23:32

不過同一手機no買第 ...

即係你用同一電話號碼買8次?

男爵府

yuyu.c 發表於 17-11-6 17:32
ctrip可以取消,我見今日比平時平佐,所以book住先,11.11有平就cancel再book

請問ctrip 邊度有得預訂包車,我係個apps 度搵唔到,謝謝你

子爵府

Lqueenie 發表於 17-11-10 00:24
即係你用同一電話號碼買8次?
用咗4個手機號碼,每個買2次。
同一手機號碼第一次買唔使認證,買第二次要認證,買第三次唔得。

子爵府

Lqueenie 發表於 17-11-10 00:23
好抵,連信用卡都唔駛比

我估係$50人民幣,即係$58港幣
係呀!
klook送咗$464比我

珍珠宮

happykk 發表於 17-11-10 01:18
係呀!
klook送咗$464比我

$58x8真係好著數

水晶宮

happykk 發表於 17-11-9 21:41

$50 coupon 係咪買乜都得?

首頁

尾頁

跳至