自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

侯爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

真心佩服!我今朝換換吓衫,見到隻超大曱甴,當堂頭暈腳軟。。。

果下呆左,我坐响床,同自己講:堅強!鎮定!

周圍揾野想打佢,但揾唔到。我只得一個方法!好快速跳落床跑出去向奶奶求救。佢不慌不忙,拎起張紙巾,就咁捉起隻超大強!

果下真係覺得佢好英勇!好有型!

子爵府

zola 發表於 17-10-12 10:16
真心佩服!我今朝換換吓衫,見到隻超大曱甴,當堂頭暈腳軟。。。

果下呆左,我坐响床,同自己講:堅強!鎮 ...

我其實覺得狗恐怖d 狗咬會痛,lam又核突,有d唔乾淨又有味... 反而小強我一啪就死,無咩威脅性

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

D強見到我唔敢郁, 等我拎BIO KILL 做瓜, 可能我心中有好強信念: 殺無赦
你若盛開, 蝴蝶便來!

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Happybabyhbb 發表於 17-10-12 16:06
我其實覺得狗恐怖d 狗咬會痛,lam又核突,有d唔乾淨又有味... 反而小強我一啪就死,無咩 ...
大細狗我都唔驚, 老鼠我都唔驚, 大小強真係克服唔到

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

Happybabyhbb 發表於 17-10-12 16:06
我其實覺得狗恐怖d 狗咬會痛,lam又核突,有d唔乾淨又有味... 反而小強我一啪就死,無咩 ...
之前有個研究, 搵BB女BB仔測試面對強強反應, 結果男嬰冇咩大反應, 8成女嬰驚, 證明女性DNA天生怕強強
你若盛開, 蝴蝶便來!

伯爵府

我又係 同埋米奇仲驚

公爵府

回覆樓主

到!
有一晚,我伏在床上看書,突然,眼角尾瞥到一條線形東西「郁吓郁吓」,我抬頭一望,大強正和我打招呼。我們互相凝視數秒,我慢慢地移動身驅找拖鞋準備一嘢拍落去!可惜被佢走甩咗!
你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

我真心驚老鼠,個大小強我都唔驚

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

x100000000000000000

我係咩昆蟲都驚,刻服唔倒亦不想刻服

男爵府

我唔怕小強架

我老公好驚, 一經發現一定要搵到佢出黎

我試過係無紙巾既情況下一手拍死隻小強, 因為我驚佢走左唔知去邊到搵返佢出黎

但我好驚老鼠, 連倉鼠都驚驚地唔想掂, 佢地條老鼠尾令我打冷震

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我媽乜生物都唔驚

珍珠宮

我都好佩服唔驚4腳蛇嘅jm

珍珠宮

blackberry 發表於 17-10-12 16:16
我媽乜生物都唔驚

x2

珍珠宮

bbkkc 發表於 17-10-12 16:15
我唔怕小強架

我老公好驚, 一經發現一定要搵到佢出黎

嘩你真係好強,我媽都係可以冇紙巾情況下同隻大強玩遊戲,真係又驚又想嘔,以前阿嫲太嫲捉曱甴係活捉再搣甩大強個頭

伯爵府

X2 我怕狗多d

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

試過坐係沙發默默流淚,等d貓ko佢,再同阿媽講唔好佢地
最近一次好英勇咁打死佢再汁走佢,為左我BB!
以前係街試過意外踩死隻曱甴,卜一聲同個感覺好核突 上次打死曱甴好似瘋狂殺人狂咁喪踩!

侯爵府

2024年龍年勳章

小強唔驚
只係驚老鼠 x 100000

侯爵府

回覆樓主:

怕大強,唔怕小強,因帮大強收屍好肉酸,米奇同george 二樣就好驚

侯爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

原來好多jm同我一樣,好多野都驚。

我基本上係動物都驚,但昆蟲令我失控!可能因為你從來唔知佢會幾時出現同埋响邊出現!

侯爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我乜強,老鼠,鹽蛇都唔驚,但最怕蟲,即係毛蟲蚯蚓個啲

首頁
12345...8

尾頁

跳至