烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

上兩星期同個fd去左食night buffet, 真係幾正, o的生蠔真係不停供應, 168蚊, 如果有hsbc / hs 咭有85折, 埋單每人150...... 值得一試

http://brfamily2008.mysinablog.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=1567901

大宅

醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆 # 的文章

我勁鍾意食生蠔架
價錢又OK喎!
不過成十點至開始....C6又唔食蠔,都幾難會同我去
唔知除左蠔仲有無D吸引既熱盤OR魚生之類

等待驗證會員

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

有呀, 有魚生, 都係三文魚同埋咩青魚同埋唔記得.....

令外熱盤以泰國野為主, 串燒o個o的勁好味!!!

仲有甜品呢... yeah!

原帖由 花子 於 09-2-17 17:49 發表
我勁鍾意食生蠔架
價錢又OK喎!
不過成十點至開始....C6又唔食蠔,都幾難會同我去
唔知除左蠔仲有無D吸引既熱盤OR魚生之類

大宅

原帖由 brbaby2007 於 09-2-17 21:03 發表
有呀, 有魚生, 都係三文魚同埋咩青魚同埋唔記得.....

令外熱盤以泰國野為主, 串燒o個o的勁好味!!!

仲有甜品呢... yeah!

咁等我用美食計黎引誘我衰6先

珍珠宮

好媽媽勳章

食buffet果位女仕係blog度話佢痾左5次喎

男爵府

blogger咪即係樓主囉, 佢仲話
'好彩無嘔, 唔係實賴o的生蠔!!
友人一家同爸b都無事, 好明顯係我食得太多'

我食生蠔多都會肚痾, 係自己腸胃問題
不過我都好想試試呢間順便清清腸胃
thx for sharing

原帖由 echoo 於 09-2-18 00:07 發表
食buffet果位女仕係blog度話佢痾左5次喎

珍珠宮

呵呵, 要加油喇, kakakakakak!!

原帖由 花子 於 09-2-17 21:57 發表

咁等我用美食計黎引誘我衰6先

珍珠宮

哈哈, 正是在下
不過我都好肯定唔關o的蠔事, 好明顯係我自己問題...

上次去澳門葡京buffet又係食左幾隻就頂唔順.........原來我咁鬼渣.... 失禮曬~

原帖由 Steplau 於 09-2-18 10:01 發表
blogger咪即係樓主囉, 佢仲話
'好彩無嘔, 唔係實賴o的生蠔!!
友人一家同爸b都無事, 好明顯係我食得太多'

我食生蠔多都會肚痾, 係自己腸胃問題
不過我都好想 ...

大宅

我都係常客, Yummy!

珍珠宮

你成日去食架? yeah~
仲有咩心水推介1?

公爵府

我都好中意去呢間食~~lunch都有生蠔架!!!
有一次食左四十幾隻, 番來屙左九次, C6話咁食法想唔屙都難啦!!!
有一次LUNCH去食左20隻到,屙左2次.

呢間野真係幾抵食架,食物OK好味!! 講講下又想去多一次..

大宅

原帖由 brbaby2007 於 09-2-18 10:27 發表
哈哈, 正是在下
不過我都好肯定唔關o的蠔事, 好明顯係我自己問題...

上次去澳門葡京buffet又係食左幾隻就頂唔順.........原來我咁鬼渣.... 失禮曬~

...

你食到over八隻都'巧近'喎
我'最膠'記錄都好似係七隻咋
我真係巧鍾意食蠔,有時我衰6都會係city supxr買比我食,4-5隻都成舊水,所以我覺得你介紹呢個'步非'巧抵喎!
痾...我巧多時食'步非'都會架
因為我要食晒咁多款野,要同佢搏命

珍珠宮

40隻.......... 你好癲呀.....
不得不寫個服字!!!!

原帖由 rean_chau 於 09-2-18 16:48 發表
我都好中意去呢間食~~lunch都有生蠔架!!!
有一次食左四十幾隻, 番來屙左九次, C6話咁食法想唔屙都難啦!!!
有一次LUNCH去食左20隻到,屙左2次.

呢間野真係幾抵食架,食物OK好味!! 講講下又想去多一次.. ...

珍珠宮

梗係啦, 食唔死我, 都要死... (所以生完一直都.... 成個肥c9咁囉~~~ )

我地唔捨得去citysuper買呀, 太貴喇.... 又要同c6搶食, 都係食buffet好~~~

原帖由 花子 於 09-2-18 16:57 發表

你食到over八隻都'巧近'喎
我'最膠'記錄都好似係七隻咋
我真係巧鍾意食蠔,有時我衰6都會係city supxr買比我食,4-5隻都成舊水,所以我覺得你介紹呢個'步非'巧抵喎!
痾...我巧多時食'步非'都會架:badf ...

大宅

我見openrice有coupon呀!!
係75折,大家print出黎去用丫!!仲平呀!!

男爵府

即係呢個呀?
http://www.openrice.com/coupon/detail.htm?CouponId=667

樓主食果個係唔係「燕窩精選」宵夜自助餐?

原帖由 minlailai 於 09-2-19 09:31 發表
我見openrice有coupon呀!!
係75折,大家print出黎去用丫!!仲平呀!!

侯爵府

我 book 咗聽晚食 dinner buffet, 慶祝 c6 生日呀... 唔知 ok or not 呢 , 呢間我吔之前食過 tea, 都幾正下

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至