烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 cubixluk 於 09-2-19 18:03 發表
我 book 咗聽晚食 dinner buffet, 慶祝 c6 生日呀... 唔知 ok or not 呢 , 呢間我吔之前食過 tea, 都幾正下

我都想試下食dinnie呀!!食完分享下丫!!

公爵府

所以咪屙左九次羅!!但可以咁樣食法, 真係屙都抵!!
原帖由 苦MaMa 於 09-2-19 22:50 發表
40隻唔會'柯'?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

係呀, 香味屋
我唔係食燕窩呀, o個陣都未有既, 哼~~

不過用信用咭有85折, 都叫做食得過咁囉

男爵府

咁吸引o既推介, 我緊係即刻試LA
我擒晚就試左, 用OPENRICE 張 COUPON (有效期到 28/2/2009) , around $290 for 2人

講返戲肉, 除左生蠔,魚生,青口,翡翠螺(不過d翡翠螺稍淡同多殼碎), 仲有我呢排好鍾意o既龍蝦仔 又有curry(d印度薄脆好味), 粥, 種類多(冷盤, 中式, 東南亞熱盤, dessert) 以呢個價$$, 絕對抵食, 仲有最尾我地發覺d 糕點係加左燕窩, 可能brbaby2007 食左唔覺 就算唔係以燕窩做主題, 都抵食! 我同隻佬講, 間唔中黎食一餐, 好過我地自己去買生蠔,青口, 翡翠螺返屋企整! 唔駛整有得食, 仲差唔多價錢, 又有其他o野 食

擒晚好多人去食呀, 不過d食物 refresh 得都算快, d waiter 收碟都好有效率!

brbaby2007 果然無介紹錯

原帖由 brbaby2007 於 09-2-21 01:33 發表
係呀, 香味屋
我唔係食燕窩呀, o個陣都未有既, 哼~~

不過用信用咭有85折, 都叫做食得過咁囉

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

多謝賞面....
好野梗係要益大家...... 嘻

大宅

醒目開學勳章 環保接龍勳章

好橙呀!今日開口同衰6講有間'步非'好正,本來佢都答應去,跟住頭先再同佢傾,一講到要9點至有得食,即刻SAY NO

珍珠宮

花子, 係十點先真...... @.@

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

$168再75折好抵呀

子爵府

2018復活節勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

I also want to go to try, but so night.

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

嗯... 我老公超鐘意食生蠔... 一直都唔知有哩個 buffet,等佢做手術個傷口埋晒,一定要同佢去試呀~~~ 多謝你嘅推介~~~

大宅

原帖由 brbaby2007 於 09-2-22 01:43 發表
花子, 係十點先真...... @.@

十點... 機會渺茫
我E+成日都諗住成台生蠔又無得食

男爵府

dinner buffet 都好似唔貴,我見openrice d人話$260 (要打去confirm價$), 都有openrice coupon,當然無supper buffet 咁超值la, 不過唔駛咁夜又多d o野食
(魔鬼上身 )

原帖由 花子 於 09-2-23 12:55 發表

十點... 機會渺茫

大宅

係呀!!我都book左星期六去食dinnie buffet呀!!張coupon 個日last day呀!!我計過折左加埋一都係三百蚊!有正生豪食都抵過出面d buffet呀!!

男爵府

醒目開學勳章

睇完好想食,有生蠔真係好吸引,唔知28日後仲有無呢

珍珠宮

賣甩佢... 同fd去得唔得呢?!

原帖由 花子 於 09-2-23 12:55 發表

十點... 機會渺茫

大宅

原帖由 brbaby2007 於 09-2-17 10:47 發表
上兩星期同個fd去左食night buffet, 真係幾正, o的生蠔真係不停供應, 168蚊, 如果有hsbc / hs 咭有85折, 埋單每人150...... 值得一試

http://brfamily2008.mysinablog.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=1567 ...
人人常歡笑 不要眼淚掉

大宅

原帖由 Steplau 於 09-2-23 14:07 發表
dinner buffet 都好似唔貴,我見openrice d人話$260 (要打去confirm價$), 都有openrice coupon,當然無supper buffet 咁超值la, 不過唔駛咁夜又多d o野食
(魔鬼上身 )

...

你你你......呢個魔鬼丫

大宅

原帖由 brbaby2007 於 09-2-24 02:48 發表
賣甩佢... 同fd去得唔得呢?!

有諗過,不過我諗佢會嬲囉!
尋晚繼續用'煩音'纏繞佢心靈,希望可以今個禮拜同D生蠔會面啦

珍珠宮

花子, 煩音......好高招丫
你煩多佢幾日, 應該無問題喇
無幾個位男士頂得順我地女人既煩音架... 呵呵

首頁

尾頁

跳至