論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

可以了解一下她的背景,和平時做什麼!
真的不錯(emoji)

象牙宮

看來我非要注冊 facebook
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 17-10-12 21:26
看來我非要注冊 facebook

通常未必用真名,我之前工人名同facebook名一d関係都冇。

象牙宮

bbyiuyiu 發表於 17-10-13 08:08
通常未必用真名,我之前工人名同facebook名一d関係都冇。

那不用真名了? 也好, 方便先去起工人底。
再用 溝通, 觀察工人行為,....... 效果會更佳。

大家怎去 manage 自己的 accounts?

hotmail, yahoo, gmail, ..... 真不知怎去菅理以上的 accounts.
有的不常用, 名, 秘碼都給忘了。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

回覆樓主

有很多工人有2個account或以上的

複式洋房

karenhoho 發表於 17-10-12 20:56
可以了解一下她的背景,和平時做什麼!
真的不錯(emoji)

最近簽咗個菲姐姐,簽完先上佢fb睇睇,見佢有幾張相都化晒粧著貼身衫裙咁,同resume個樣好唔同,擔心中.....

大宅

tinkerlolo 發表於 17-10-14 13:26
最近簽咗個菲姐姐,簽完先上佢fb睇睇,見佢有幾張相都化晒粧著貼身衫裙咁,同resume個樣好唔同,擔心中... ...

咁真係要小心了

我炒咗嗰個就係咁,根本係兩個人。
如果一早識睇佢 Facebook ,就唔會請條粉人返嚟激到自己嘔血

大宅

Momia 發表於 17-10-14 17:21
咁真係要小心了

我炒咗嗰個就係咁,根本係兩個人。

我個工人未滿四個月,上星期抄咗,facebook個樣,完全唔同,1600個朋友,朋友不是有紋身,就食煙,放在家中唔安心,即炒。可能我有佢電話號碼,佢個facebook自然走出嚟

公爵府

回覆樓主

佢地有好多戶口,仲識用假名或改名架,不過check下也好

首頁

尾頁

跳至