想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

講又驚小氣....唔講都係???

我真係非常之唔開心, 其實我都係知道Bingo 咗唔係好耐, 又驚小氣,所以都係睇咗西醫先講啦, 因我係去睇廣華中醫先至Bingo 咋, (大約睇咗六次), 因為今日見紅呀所以去咗睇西醫...我而家要安胎一星期, 但醫生話唔樂觀, 第一個胎大約有一隻手指咁長, 第二照計日子應有兩個月會有心跳? (但沒有呢?) 好慘呀???醫生話下星期見我...如果個胎唔大就要做手術, 我己第四胎都唔得, 死未 :cry: :cry: :cry:

子爵府

Re: 講又驚小氣....唔講都係???

蕭瑤

你安心安胎先啦, 休息一個星期, 可能會好d呢, 呢度有好多姊妹早期懷孕都好似你咁見紅, 但佢地都大步攬過, 你都得既, 保持心情開朗最緊要呀.

大宅

蕭瑤 .........吾好甘吾happy....可能無事呢....睇埋呢幾日先la.....想問廣華中醫在那裹....幾錢1次....電話和地址thx
annie ;-)

大宅

蕭瑤,見到你講,先知你的情況..........
我都唔知點講...........只係希望你唔好太唔開心,咁你身體會唔好架,努力去學習放鬆和面對一切,我知"知而難行",但你一定要努力呀~
REGARDS~

我真係非常之唔開心, 其實我都係知道Bingo 咗唔係好耐, 又驚小氣,所以都係睇咗西醫先講啦, 因我係去睇廣華中醫先至Bingo 咋, (大約睇咗六次), 因為今日見紅呀所以去咗睇西醫...我而家要安胎一星期, 但醫生話唔樂觀, 第一個胎大約有一隻手指咁長, 第二照計日子應有兩個月會有心跳? (但沒有呢?) 好慘呀???醫生話下星期見我...如果個胎唔大就要做手術, 我己第四胎都唔得, 死未 :cry: :cry: :cry:

大宅

蕭瑤...........セ都唔好諗,要充份休息,待見完e生先算.
good take care arh!!

Namaste

男爵府

蕭瑤

您而家盡量要多d休息, 唔好亂諗野, 聽下音樂紓緩下同分散d注意力.

唔好意思, 我想多口問一句, 您話已經試過幾次, 您有否和您老公去做一d驗查.

siuso

複式洋房

badegg/annietsang/mrs_e.c/JOD/siuso

好多謝妳們嘅關心, 但我而家個心情好down 呀 :cry: 昨日到而家都己經 :cry: 一整夜喇 :cry: 好難放開心情呀! 我睇完醫生之後都好啖定,冇乜什麼激動...重係我老公面前話如果比起以前就好似癲咗咁囉, 點知我訓...訓吓都會變成咁, 我重係到諗...若要做手術又要全身麻醉好...慘咖,:cry:我都己經好冇記性喇...容乜易出番唻又唔認得人喎 :cry: 好彩有妳哋班姊妹喺到, 如果唔係我都唔知點囉。

複式洋房

Please check PM.

廣華中醫

annietsang 寫道:
蕭瑤 .........吾好甘吾happy....可能無事呢....睇埋呢幾日先la.....想問廣華中醫在那裹....幾錢1次....電話和地址thx

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

蕭瑤,
好開心聽到你有左呀...唔好唸咁多一於專心養胎...唔好比之前唔好o既事件影響心情...bb無事o既,佢知道你鍚佢架,比d信心自己

男爵府

蕭瑤,
唔好咁唔開心啦, 你要多點休息, 可能唔係你想像中咁差呢, 而家都未經證實, 可能仲有機會嘛.
我的曳豬囡囡在浸會順產出世架 ! 3.05kg-Oct 04; 4.9kg-Nov 04; 6.1kg-Dec 04; 6.8kg-Jan 05; 10.3kg-Dec 05; 12.0kg-Jul 06; 14.0kg-Jan 07; 14.6kg-Jun 07; 16.2kg-Jan 08; 17.6kg-Jun 08; 19.0kg-Jan 09;  19.8kg-Jun 09; 22.4kg-Jan 10; 22.6kg-Jun 10

別墅

依家最重要多多休息, 唔好諗咁多. 食多d有營養食物啦!

洋房

蕭瑤,

放心啦!bb一定無事架! 你要休息多d, 放鬆d!

洋房

蕭瑤,

可否pm廣華中e的資料給我!
記住休息多d。

大宅

Siu Yiu,

Maybe your ovulation day is delayed so BB is not as old as you think. Take more rest. I will pray for you and your BB.

I am interested to your chinese doctor. Please PM information to me also.

Sandy

複式洋房

SandyChan / beautybeauty,

Please check PM.

複式洋房

Mrs.Young/jojoebebe/March/ck1656/Mrs.Fong/beautybeauty/SandyChan,

Thank you so much, 好多謝妳哋呢班姊妹咁支持我呀...我而家...維有當個BB係我個肚裡面病咗, 所以我要食啲安胎藥補番佢囉, 希望我今個星期勝利喇。如果唔係就

子爵府

蕭瑤 ,,

我對妳同個BB 都好有信心. 妳都要俾信心自己同個BB ~ 等妳好消息

複式洋房

jojoebebe

多謝你...我而家好似個傻瓜咁, 一食藥就同佢講...叫BB快啲起身啦...唔好訓咁耐喇。

禁止發言

子爵府

蕭瑤,

妳一d 都唔傻ar, bb真係會識聽gar~

首頁

尾頁

跳至