意見反饋
義工

興趣嗜好 今日: 150|主題: 123134

跳至
樓主: 靚豬豬
豬豬樂園 ~ 歡迎70後嘅媽咪一齊入黎吹下水 Part 2  

男爵府

國民生產總值:7002

回覆樓主

早晨呀!各位

天珠殿

國民生產總值:936963

2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

各位早晨

水晶宮

國民生產總值:54310

2019勳章 畀面勳章

今日個個都好忙

水晶宮

國民生產總值:63235

醒目開學勳章 畀面勳章

coo1068 發表於 17-10-16 14:41
我都係, 結婚就開始用

我都係喎!

水晶宮

國民生產總值:63235

醒目開學勳章 畀面勳章

LKS媽媽 發表於 17-10-16 18:40
M小姐遲到好過無到!好多大大舊既血塊,都知吾正常!好在呢家轉左用杯,定時去(放血),之前用幾大流量既M巾 ...

用杯我真係唔識用

水晶宮

2019勳章 畀面勳章

acbeans 發表於 17-10-17 17:37
用杯我真係唔識用

我都接受唔到用杯

男爵府

國民生產總值:6585

熱血勳章

回覆樓主:

我用排液型果隻,吾使次次取出放入,按壓軟管(放x)就可以了!波波果隻用1次後嚇c了!好難入同好難拎番出黎!!

珊瑚宮

國民生產總值:122878

2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

靚豬豬 發表於 17-10-17 16:23
今日個個都好忙

我係屋企休息,感冒冇返工

別墅

國民生產總值:802

靚豬豬 發表於 17-10-17 16:23
今日個個都好忙

唔止今日,近呢兩個禮拜都忙

水晶宮

2019勳章 畀面勳章

coo1068 發表於 17-10-17 18:52

呢排天氣好易乃野,大家小心保重身體

水晶宮

2019勳章 畀面勳章

LKS媽媽 發表於 17-10-17 17:45
我用排液型果隻,吾使次次取出放入,按壓軟管(放x)就可以了!波波果隻用1次後嚇c了!好難入同好難拎番出黎 ...

聽到都驚 我唔會用

男爵府

熱血勳章

你D工作會吾會堆積,過2日返工做回?

男爵府

熱血勳章

回覆樓主:

嘗试左,開始適應、習慣佢(杯)!

水晶宮

2019勳章 畀面勳章

LKS媽媽 發表於 17-10-17 19:20

我就要自己做番晒, 除非好urgent果d同事都會幫手跟一跟

別墅

國民生產總值:802

Take care

珊瑚宮

2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

靚豬豬 發表於 17-10-17 19:10
呢排天氣好易乃野,大家小心保重身體

珊瑚宮

LKS媽媽 發表於 17-10-17 19:20

已經問左大陸同事,send 左幾多份嘢我做,明天忙死

珊瑚宮

靚豬豬 發表於 17-10-17 19:28
我就要自己做番晒, 除非好urgent果d同事都會幫手跟一跟

我啲同事吾會幫,佢覺得係你負責開就自己做,就算同部門都吾幫

珊瑚宮

Fifi13 發表於 17-10-17 20:13
Take care

男爵府

熱血勳章

coo1068 發表於 17-10-17 21:16
已經問左大陸同事,send 左幾多份嘢我做,明天忙死

今晚要好好抖啦!明天要應付咁多工作!

12345678910... 103
跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.