自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日收到果咁嘅email,有冇人有同样經歷?明明冇落order,但又忘了自己有冇開通paypal account,可以點做好?

大宅

caroltsui 發表於 17-10-14 22:18
今日收到果咁嘅email,有冇人有同样經歷?明明冇落order,但又忘了自己有冇開通paypal account,可以點做好?

...

Title 無名嗰d直接delete

大宅

...

你check下你有冇邊張卡比人過左數,如果有就快快搞啦,打去paypal同佢講,佢好快幫到你,打埋去你張卡到,停左佢,我之前就試過啦,cut卡前比佢look到4張單,好彩我信用卡比錢會有信息sd比我,吾係我都吾知呀

伯爵府

咁你有冇click 條 link, 冇就唔洗驚,剷咗封郵件就得

男爵府

...

你自己都無開paypal可來會有電郵比你? 使乜理佢咁多呢D假電郵,㩒一del係咁多,開都吾使開。
正如無啦啦順豐會打俾你話你有件未拎一樣,自己有冇速遞有件要收自己吾知咩。無啦啦會有件收嘅!真係有件要收仲緊張過佢呀,使人打黎都自己係check住幾時到。

大宅

回覆樓主:

佢就係想你按佢email 的link,

verifty 左你的個人資料= 詐騙成功

大宅

回覆樓主:

成日都收到,你冇開過PayPal 唔使怕

象牙宮

好唔 click 入條link ,就無問題,唔洗驚。

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

唔理佢就得,我成日都收到。

首頁

尾頁

跳至