義工

二手市場 今日: 1431|主題: 2352655

[兒童服裝] 嬰幼兒小童浮衣救生衣

別墅

國民生產總值:974

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 食得好勳章

只係旅行著過一次,極新

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
【歡迎新移民加入】招聘銷售客服專員!...
學校小食部(9月開學) 各區大招聘
便利店誠聘全職及兼職員工(秀茂坪、調景...
香港仔,黃竹坑便利店招請店員, 時薪$42

別墅

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 食得好勳章

回覆樓主

Up

別墅

回覆樓主

Up

別墅

Up

子爵府

國民生產總值:14837

回覆樓主

請問啱幾大著?幾錢?可以邊度交收?thanks

別墅

Tinny 發表於 18-1-20 00:14
請問啱幾大著?幾錢?可以邊度交收?thanks

Up to 20kgs, $150, 可中環、沙田交收,其他地點互就

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

回覆樓主

Up

別墅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主

Up

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.