使用意見

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

叉燒媽 發表於 17-12-1 02:27
唔係卦
我差1個咋
我同你一樣,都係差呢個呀...搵左幾日都吾見
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

conybrownb 發表於 17-12-1 01:34
點解仲係寫十一月嘅?
唔好意思,已經通知左管理員更正,而家應該係12月

dw0501    發表於 17-12-1 19:41
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

wong2323 發表於 17-12-1 09:39
唔好意思,已經通知左管理員更正,而家應該係12月
謝謝3E

wong2323    發表於 17-12-1 09:43

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

dw0501 發表於 17-12-1 02:02
me too. 點算呀, 是否唔算, 要等 system update? 要重新再玩過?
唔好意思,已經通知左管理員更正,已經改返12月
請放心,唔駛重新再玩過

唵嘛呢叭咪吽      

別墅

MommyPanel勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wong2323 發表於 17-12-1 09:43
請放心,唔駛重新再玩過 ...

咁就好喇! thanks

大宅

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我已找齊了,請問是否要交圖上來呢?

大宅

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

別墅

MommyPanel勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 叉燒媽 的帖子

終於完成

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

我1O月, 11月, 都未出現過左一個金色的。我心力懷疑有無出現的。

大宅

虎到金來勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

終於搞掂

子爵府

虎到金來勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

是否要在這裡留言先算?我11時廿幾分已搵齊, 唔知道規定呀

超級版主

hhyau 發表於 17-12-1 12:36
是否要在這裡留言先算?我11時廿幾分已搵齊, 唔知道規定呀
請放心,系統會有紀錄
唵嘛呢叭咪吽      

大宅

美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

揾左成日 凌晨就開始揾 終於揾齊 好感動

複式洋房

親子王國15週年勳章

好難揾d金銀色

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

搵齊啦!

伯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

究竟金色同銀色你邊度搵? 成日都冇見到一只, 眼都盲啦

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wong2323 發表於 17-12-1 12:59
請放心,系統會有紀錄

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wong2323 發表於 17-12-1 09:43
請放心,唔駛重新再玩過 ...
Thanks

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

玩咗成日終於揾齊喇

首頁

尾頁

跳至