使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 kaki0901 的帖子

可能我同佢無緣了, 搵左幾日都揾唔到

男爵府

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Irene06 發表於 17-11-14 11:50
回覆 kaki0901 的帖子

可能我同佢無緣了, 搵左幾日都揾唔到

我搵左成個星期多d

禁止訪問

親子王國15週年勳章

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我在湊B百科睇左好耐, 睇埋D好舊POST 到現在都仲未找到, 其實D舊POST會唔會有金色嗰個?

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

中央情報員 發表於 17-10-16 15:00
[15周年大獎賞] 國王迷蹤 10月份得獎名單公布!
多謝國王

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

多謝國王

大宅

2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我10月份.搵唔到金色..
呢個月直頭金加銀色.全都搵唔到..

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

klbb2011 發表於 17-11-7 14:55
我今日先知呢個活動
我仲遲, 今日才知 ... 研究緊怎樣玩

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

dw0501 發表於 17-11-20 11:51
我仲遲, 今日才知 ... 研究緊怎樣玩
唔難玩,不過要耐性
盡我一己之力,發放正能量!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

召藥師 發表於 17-11-21 13:39
唔難玩,不過要耐性
已開始玩, 只 get 一半, 但開始好多重複 ... 除留意 post 4#, 請問有冇其他 technique? Thanks

大宅

15週年勳章 親子王國15週年勳章

連續兩個月啦,都系差五個啊!

超級版主

超級版主

dw0501 發表於 17-11-21 17:50
已開始玩, 只 get 一半, 但開始好多重複 ... 除留意 post 4#, 請問有冇其他 technique? Thanks ...

主題有多頁 , 除了4樓 , 24樓 / 44樓 / 64樓 .......... , 都可能出現圖案

侯爵府

bktcc 發表於 17-11-22 09:44
主題有多頁 , 除了4樓 , 24樓 / 44樓 / 64樓 .......... , 都可能出現圖案
謝謝!! 經過昨晚努力, 都發現到這 pattern... disappointed, not complete yet

侯爵府

nicole_wan 發表於 17-11-21 20:17
連續兩個月啦,都系差五個啊!
me too... 仍差 6 個 (頭 4 個, golden + silver colour)

禁止訪問

親子王國15週年勳章

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

joeyyuen99 發表於 17-11-22 10:48
我都搵唔到金同銀.. 真係有嗎?

當然有啦,我10月,11月都揾齊啦!

禁止訪問

親子王國15週年勳章

侯爵府

littleangelyy 發表於 17-11-22 12:42
當然有啦,我10月,11月都揾齊啦!
剩下 6 個, 剛剛 lunch time 玩 (40 mins), 一個都冇增加 請問除了留意 4#, 24#, 還有什麼注意? e.g. 睇"自由報料", 是否因我昨日睇完 D post, 今日又再睇, 可能重複睇同一post, 所以冇增加數目 ? 請俾 D hints

侯爵府

dw0501 發表於 17-11-22 13:45
剩下 6 個, 剛剛 lunch time 玩 (40 mins), 一個都冇增加 請問除了留意 4#, 24#, 還有什麼注意? ...
我在自由廣場和美容版搵多, 所有4,24, 44, 64......逢4都碌下,其實係好考驗耐性的遊戲

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

我10月同11月都欠金色, 我認我冇耐性

首頁

尾頁

跳至