自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

15週年勳章

今日睇新聞話有人爆彭于晏同咩大陸知名公司創辦人有親密關係...雖然佢即時否認
但諗落佢好似又冇咩緋聞
係咪靚仔多數都係gay(我希望朴寶劍唔係啦)

布藍Da    發表於 17-10-16 19:29
la_source    發表於 17-10-16 17:44

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

子爵府

回覆樓主

唔係faaa

男爵府

15週年勳章

Sumyeema1 發表於 17-10-16 16:20
「圈少爺」爆料全文:

我可以在此拍胸脯把包票說彭于晏是直男,而且私底下挺色的。但是娛樂圈的男明星,彎和直真的搞不太清楚,有的人明明就是直男,可能為了某些資源獻出自己的身體,而有些gay,為了人氣還要拉一個女明星裝直男炒CP,這個行業你本來就不應該以一個普通人的角度來審視。今天豆瓣有人爆出彭于晏和張磊,張磊是高瓴資本創始人,耶魯大學亞洲發展會主席,事業確實成功,信不信也只能看你自己了。

呢個又講到佢唔係GAY不過係比人包養

伯爵府

回覆樓主

唔係掛!佢靚得黎唔似呀

子爵府

畀面勳章

回覆樓主

唔係下fa,佢個樣幾壞下,基佬無呢種氣質!

珍珠宮

回覆樓主:

唔信(利申:唔係佢粉絲)

男爵府

15週年勳章

flyinsky 發表於 17-10-16 16:22
唔係掛!佢靚得黎唔似呀
我都係咁話我都好中意佢架

男爵府

15週年勳章

甄太太 發表於 17-10-16 16:29
唔係下fa,佢個樣幾壞下,基佬無呢種氣質!
基佬望落好乖乖?唔好掛咁我朴寶劍

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

唔系掛

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

回覆樓主:

邊個,我唔識

公爵府

回覆樓主:

Oh no

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

Mrs.Left 發表於 17-10-16 16:22
「圈少爺」爆料全文:

我可以在此拍胸脯把包票說彭于晏是直男,而且私底下挺色的。但是娛樂圈的男明星,彎 ...
不淸楚彭個別例子的實情,但相信圈少爺對娛圈的評價也頗中肯,我諗波士高同古黑人的傳聞都係咁。之前聽人說,娛樂圈傳聞,十之八九都係真。

伯爵府

回覆樓主:

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我反而覺得佢係都唔出奇

(我都鍾意睇佢,fans 唔好鬧我)

珍珠宮

環保接龍勳章

回覆樓主:

唔係下話

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

伯爵府

回覆樓主:

邊一位 ?? 出名???

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

男爵府

畀面勳章

回覆樓主

首頁
12345...6

尾頁

跳至