夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

PandaVV 發表於 17-12-22 22:37
他跟其他女人wechat, 楼主都可以同其他男人wechat. 睇下另一半有咩反應?

你講得好啱, c6之前有幾次同女wechat 嘈左ㄧ排停在又傾番,攪到自己精神壓力好大,之後我同佢講不如我又同男wechat,佢話冇所謂。点知.....我真係傾到同有位男仔日傾夜傾,大家有感覺。。。ㄧ發不可收拾。。。

大宅

小貓1124 發表於 17-10-17 10:06
雖然係個女仔add佢先,但我唔明白點解要同啲3547嘅女仔傾計。
因為咁,我發咗2星期惡夢,好怕依個只係開端 ...

我昨晚在fb爆佢在wechat望女仔一獲啦,希望個暗示佢明白啦,個fb有齊佢全家人

伯爵府

Joannechau777 發表於 18-1-7 10:44
我昨晚在fb爆佢在wechat望女仔一獲啦,希望個暗示佢明白啦,個fb有齊佢全家人
...

我老公換咗電話就無再用wechat, 希望佢乖乖哋唔好亂嚟。

大宅

小貓1124 發表於 18-1-7 15:46
我老公換咗電話就無再用wechat, 希望佢乖乖哋唔好亂嚟。

你又知道佢冇用,唔比返工開個apps,回家delete 個apps

伯爵府

Joannechau777 發表於 18-1-7 19:20
你又知道佢冇用,唔比返工開個apps,回家delete 個apps

係唔知,講信任囉~

複式洋房

Joannechau777 發表於 18-1-7 19:20

大宅

小貓1124 發表於 18-1-7 21:43
係唔知,講信任囉~

其實要知道佢日間有冇開wechat,其實好易,你在你的wechat朋友個果欄,見到有佢,便知道佢有冇開來玩 冇佢相,即delete 了wechat

大宅

Joannechau777 發表於 17-10-17 14:06

我個件都係,係D姣精加佢先,上星期我發惡,以身教 ...
道高一尺,魔高一丈

大宅

kamiu0090 發表於 18-1-11 10:57
道高一尺,魔高一丈

其實我今時今日仲間鐘偷睇佢wechat,佢唔知的,佢又真好鬼忍得住,D姣西不停message 佢,佢真係一句說話也冇回應過任何人,真係比個叻佢 。其實我最近在fb真串緊佢上網望女仔,但可能佢唔明我意思,我好想佢明,但又唔可以直接,費事佢知我知道佢開機密碼,知道我睇佢手機。

男爵府

陪月勳章

Joannechau777 發表於 17-12-28 17:40
密密check佢電話,人有時會總會失手忘記跳出玩個個account, 到時咪乜真相都見到羅
...
我就係因為咁而發現老公出軌

大宅

mimiNbaby 發表於 18-2-1 12:48
我就係因為咁而發現老公出軌

你發現後,有冇故事跟大家分享?

男爵府

陪月勳章

Joannechau777 發表於 18-2-1 14:34
你發現後,有冇故事跟大家分享?
太長唔知點講起. 大概係舊年我地冷戰左好耐, 有下第6感黎到, 忍唔住去睇佢電話, 發現佢同個女仔既對話有點過火.

之後有問過佢呢單野, 佢話佢地已經冇聯絡. 之後再睇佢電話, 一路都唔再見到有唔對路. 到後來才發現, 原來佢有另一個wechat account. 不過我只係見到一堆囡囡出現喺contact list到, 入面冇哂msg.
果陣諗唔明點解個contact list會次次唔同, 最後先發現佢有兩個account. 又, 有一次佢唔記得close左個app, 俾我睇到佢同個女仔出軌.

好心痛, 一路我都好努力挽救段婚姻, 但原來個老公唔肯面對我地既問題, 仲出去玩女人.

之前為左啲細路, 諗住自己努力解決啲問題. 去到宜家, 傷夠了, 既然佢唔珍惜, 留黎到冇用. 點解要留黎俾佢傷害. 我開始返番工. 雖然返左工之後佢係唔同左, 開始好左, 但, 有得今次, 我點知會唔會再有下次.

大宅

mimiNbaby 發表於 18-2-1 17:09
太長唔知點講起. 大概係舊年我地冷戰左好耐, 有下第6感黎到, 忍唔住去睇佢電話, 發現佢同個女仔既對話有點 ...

咁到現在你們分開了嗎?如果冇分開,知唔知呢刻佢仲有冇係wechat玩女?

首頁

尾頁

跳至