夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我想問各位結了婚的太太?

如果你的老公激嬲妳!但他買了一支你喜愛的花【連合上】來請罪,你的看法如何?
PRINCE-TKO

大宅

BK Milk勳章

Re: 我想問各位結了婚的太太?

forgive him
[img][/img]

複式洋房

Don't try to understand a person for searching internet. Remembering, full of lies in this world.

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

睇下佢因咩激嬲你啦! 如果係小事一宗,就friend 返啦!唔好再嬲佢喇!嘻嘻~起碼佢都肯認錯嘛! :mrgreen:

Childhood is journey, not a race.

大宅

2016畫展勳章

forgive him

男爵府

咁起碼都要佢講多句.."對唔住"先收貨

別墅

我就會好開心啦!因為我好容易心軟(就算無花我都會願諒佢)無野直得嬲幾日

男爵府

如果佢唔係對你唔住, 咪原諒佢囉~~~兩夫妻, 耍下花槍好正常者~~~如果係小事, 咪比次機會佢囉.....不過唔好嬲咁耐呀~~~

大宅

我會睇下個件係咩事先~~~~~~~如果係一件好有影響的事送鑽石都假~~~~~

別墅

我會睇下個起因嚴重程度先!!

大宅

會認錯就算la~兩夫妻想點wor!!唔通嬲一世咩...
但,我會問佢: 一支咋?

複式洋房

又唔係打算離婚,如果小事緊係算數啦!有d衰老瞓醒就當冇事,豆腐花都冇碗比你食呀!仲諗收花喎!

洋房

smartlinus 寫道:
又唔係打算離婚,如果小事緊係算數啦!有d哀老瞓醒就當冇事,豆腐花都冇碗比你食呀!仲諗收花喎!

agree!

男爵府

smartlinus 寫道:
又唔係打算離婚,如果小事緊係算數啦!有d哀老瞓醒就當冇事,豆腐花都冇碗比你食呀!仲諗收花喎!

係啦∼∼ :evil:
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

多謝各位的分享
PRINCE-TKO

大宅

已經係好難得了...你知唔知大部份老公都係'訓'醒當冇事發生過就算...

大宅

同意

mayc_wong 寫道:
我會睇下個起因嚴重程度先!!

子爵府

原諒佢,但婚外情係出面搞三搞四就唔駛傾。
[size=small]My little baby Vivian !

複式洋房

PRINCE-TKO 寫道:
如果你的老公激嬲妳!但他買了一支你喜愛的花【連合上】來請罪,你的看法如何?

如果係小事就梗係原諒(仲好溫馨), 如果係攪3攪4就想用1支花就算數?就梗係唔得啦.

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

最好加多句,我以後唔敢喇!

當然同意其他媽咪所講,係小事先可以原諒,如果攪三攪四就不能原諒!

oknsca 寫道:
咁起碼都要佢講多句.."對唔住"先收貨

首頁

尾頁

跳至