親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

而家考慮緊全程自駕,所以可以揀D距離心齋橋遠少少嘅酒店都得,大家可以推介下嗎?thx...

禁止訪問

公爵府

基莉豬 發表於 17-10-22 10:33
而家考慮緊全程自駕,所以可以揀D距離心齋橋遠少少嘅酒店都得,大家可以推介下嗎?thx...
...
我住過大阪 Hyatt Regency,離開市中心有 d 距離,喺大阪灣嗰邊,但有免費泊車,而且房相對大,如果全程自駕,可以考慮,不過要留意自駕入大阪市區並不是一個好主意,塞車塞到暈,搵地方泊車也是一個問題,三思

wcpcelia    發表於 17-10-22 19:04

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

全程玩市內?

大宅

回覆樓主:

唔好揸入旺區裡面(梅田,難波裡面),真係好塞車,寧願搭地鐵,去其他地方則可自駕。

別墅

mugtaitai 發表於 17-10-22 16:27
我住過大阪 Hyatt Regency,離開市中心有 d 距離,喺大阪灣嗰邊,但有免費泊車,而且房相對大,如果全程自 ...

有免費泊車唔錯喎,thx...

別墅

TMC3012 發表於 17-10-22 20:09
全程玩市內?

其實原本plan左第三日先租車去琵琶湖嗰邊玩,但諗諗下,如果一落機就租車,好似又幾方便,食宵夜食夜左都唔怕冇車搭...

如果頭兩日唔租車,我就會搵返難波心齋橋嘅酒店

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

基莉豬 發表於 17-10-23 01:12
其實原本plan左第三日先租車去琵琶湖嗰邊玩,但諗諗下,如果一落機就租車,好似又幾方便,食宵夜食夜左都 ...

如果咁, 就住心齋橋難波啦, 方便食買, 行路就得, 慳返兩日租車錢添

別墅

TMC3012 發表於 17-10-23 23:05
如果咁, 就住心齋橋難波啦, 方便食買, 行路就得, 慳返兩日租車錢添
...
我都係咁諗, 1516中....

大宅

FYR - I stayed 上本町 daiwa roynet hotel last week, cheap (HKD$700 per room per night) and convenience, only one stop from Namba

首頁

尾頁

跳至