懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

原帖由 cokikaki 於 09-2-20 09:41 發表

maggie:
係呀,果陣我地未約架,咁之後約左,諗住唔去,但唔退錢囉,依家咪迫住去囉,早上就去大埔果邊,下午就出沙田市中心(自由活動),成4點先開車返黎呀,又要再預d人遲,唉...所以咪話6點前先黎到囉!!
妳果到搭邊架輕鐵 ...

COKI,

下..黎氐張CARD仲未做驗証架~~~ 咁要快D搞喇, 因為搞左可以成日上網買野, 方便好多呀!!

公爵府

畀面勳章

原帖由 cokikaki 於 09-2-20 09:41 發表

maggie:
係呀,果陣我地未約架,咁之後約左,諗住唔去,但唔退錢囉,依家咪迫住去囉,早上就去大埔果邊,下午就出沙田市中心(自由活動),成4點先開車返黎呀,又要再預d人遲,唉...所以咪話6點前先黎到囉!!
妳果到搭邊架輕鐵 ...

coki,

你做咩唔坐輕鐵1程過呀?!

公爵府

畀面勳章

原帖由 lingha 於 09-2-20 09:24 發表
cally,

你去咗食buffet未ar??

未啦..我而定諗緊27定28號去好呀~

侯爵府

coki,

why你網上buy奶粉要驗証ge??

cally,

哦.....icic~~

maggie,

同你傾完後,我就閃咗去新都城....但千色店間mioggi冇咗la 跟住搭mtr過坑口,最終去咗sofina買咗粉底,遮瑕,同埋打底霜,全部有9折,仲儲咗14個印花可以換$70以內ge產品,但我儲多d先換~

侯爵府

原帖由 jenniferbb 於 09-2-20 12:51 發表

嘩~真係好抵,你坐月時,如果用左真係wor,你話我知...
等我下次有機會時都try try

好吖....我e家有6舊半薑皂la~

男爵府

原帖由 callyclaire 於 09-2-20 14:20 發表

坐的士啦~~

男爵府

嘩~頭先去完健康院,足足等左1個鐘又多,
係我前一個號碼個mama(阿c)說:等左1個鐘,
d位(阿c)說:
佢對上個位(阿b)又叫對上一位(阿a)讓佢先,
點知...(阿b)一入就入左成個鐘有多,(阿a)之後坐係到講哂嘈口...問健康院點知野,又係到捉住個阿姐講,阿姐話邊有人叫你讓佢(阿b),d人真係好搞笑~
我就同藍藍係到一路食糖一路睇住人個d阿太加阿婆定99,係到ee聲.

侯爵府

原帖由 callyclaire 於 09-2-20 14:53 發表

coki,

你做咩唔坐輕鐵1程過呀?!

輕鐵好多站咁,我點都要去到兆康轉,搭西鐵都係搭一個站,之後再轉返輕鐵,我情願行黎行去,感覺時間快d!!

公爵府

畀面勳章

原帖由 lingha 於 09-2-20 15:29 發表
coki,

cally,

maggie,

同你傾完後,我就閃咗去新都城....但千色店間mioggi冇咗la 跟住搭mtr過坑口,最終去咗sofina買咗粉底,遮瑕,同埋打底霜,全部有9折,仲儲 ...

sa,

coki o係卓悅訂奶粉呀~~ bb cream我都有用緊喎,都幾好用..我有用蘑菇同蘆薈呀~ sofina 好用嘛?? 之前用開sonia rykiel...超好用~

子爵府

原帖由 lingha 於 09-2-20 15:29 發表
coki,

cally,

maggie,

同你傾完後,我就閃咗去新都城....但千色店間mioggi冇咗la 跟住搭mtr過坑口,最終去咗sofina買咗粉底,遮瑕,同埋打底霜,全部有9折,仲儲 ...

我發覺而家我個鼻上面多左好多斑,我而家用緊SHISEIDO 0既底霜同濕粉囉,SOFINA果隻遮瑕得唔得呀?

侯爵府

原帖由 callyclaire 於 09-2-20 19:17 發表

sa,

coki o係卓悅訂奶粉呀~~ bb cream我都有用緊喎,都幾好用..我有用蘑菇同蘆薈呀~ sofina 好用嘛?? 之前用開sonia rykiel...超好用~

哦....卓悅訂要驗証信用卡ga??咁煩ge~
sofina我買個3樣嘢都係保濕ge多,因我係乾性皮膚,最右個隻base試過真係幾保濕~

bb cream我等緊missha嗰支寄黎ar....$75買嚟try try,5好用先再轉,但想試mioggi先~~

侯爵府

原帖由 phoebe^^ 於 09-2-20 19:18 發表

我發覺而家我個鼻上面多左好多斑,我而家用緊SHISEIDO 0既底霜同濕粉囉,SOFINA果隻遮瑕得唔得呀?

我都係la... sofina呢隻都算ok ar,佢尊遮斑ga!!我fd話ESTEE LAUDER白金嗰隻遮瑕ok ga....但可惜我呢頭冇呢,5知apm有冇,有d人say shu uemura呢隻都5錯ga~

男爵府

哈哈~
無人理我,我走lu...88各位

子爵府

原帖由 jenniferbb 於 09-2-20 19:41 發表
哈哈~

你做咩去健康院0既?有左?

侯爵府

原帖由 jenniferbb 於 09-2-20 19:41 發表
哈哈~

我去咗dinner咋,點會5理你ar~~

公爵府

畀面勳章

原帖由 phoebe^^ 於 09-2-20 19:45 發表

你做咩去健康院0既?有左?

藍藍番去見e生咋~~

公爵府

畀面勳章

原帖由 lingha 於 09-2-20 19:34 發表

哦....卓悅訂要驗証信用卡ga??咁煩ge~
sofina我買個3樣嘢都係保濕ge多,因我係乾性皮膚,最右個隻base試過真係幾保濕~

bb cream我等緊mi ...

我睇唔到張相呀~~
唔係卓悅要驗証呀..係而家網上用credit card買野全部都要架喇~ 不過只係做1次, 開左之後就唔洗再做架喇~~

侯爵府

原帖由 callyclaire 於 09-2-20 20:59 發表

我睇唔到張相呀~~
唔係卓悅要驗証呀..係而家網上用credit card買野全部都要架喇~ 不過只係做1次, 開左之後就唔洗再做架喇~~

http://www.fotop.net/linghabb/linghabb/DSC_0841
哦....真係好小喺網上碌card~
我對上個次碌好似係我baba張card,
又好似係要驗証~~

公爵府

畀面勳章

原帖由 lingha 於 09-2-20 21:04 發表

http://www.fotop.net/linghabb/linghabb/DSC_0841
哦....真係好小喺網上碌card~
我對上個次碌好似係我baba張card,
又好似係要驗証~~

係架, 如果第1次買野就一定要做囉, 整左o既話上淘寶買野都方便d~

子爵府

jenniferbb:
愛琴天水圍冇車直接去到,一係要出市中心轉好似k51,到黃金海岸個度落車,一係元朗至洪水橋有紅van出佐敦,會經架!

冇問題呀~~隨時加入都ok,你加返個名吖,thx!
係呀~~呢次同思行去日本雖然辛苦不過都好開心~~

sa:
sofina有9折都好呀~~暫時用住先啦,到生完坐完月再買過

p,sa:
其實遮瑕我最想係遮到我隻皮蛋眼~~but一定要夠潤個d先得,唔係d紋太勁

首頁

尾頁

跳至