產前產後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原帖由 lingha 於 09-2-22 00:45 發表

李生5笑比較cool

我估黎生(coki老公)+李生對住皓朗,皓朗應該會超驚~~

侯爵府

原帖由 crystal618 於 09-2-22 00:54 發表

我估黎生(coki老公)+李生對住皓朗,皓朗應該會超驚~~

我諗會la...哈哈!!

子爵府

原帖由 lingha 於 09-2-22 00:57 發表

我諗會la...哈哈!!

我諗起我老公話,皓朗係枱底指住李生同sa公講"我好驚佢",我就覺得好好笑啦~~~

伯爵府

maggie,
今日都玩得幾開心(浩朗曳時例外 )辛苦你又要執屋喇~~

其實我都預咗浩朗會失控,,但有時要睇實細佬真係分唔倒身去捉佢.... 如果有人湊我一定只帶1個出嚟,咁會易搞好多......

cally老公浩朗真係當佢無到 sa公喝浩朗一聲,浩朗立即hold住咗唔郁呀 李生唔洗講,好明顯浩朗係驚佢,黎生浩朗都驚架,黎生鬧人個樣都好惡...

伯爵府

原帖由 crystal618 於 09-2-22 01:02 發表

我諗起我老公話,皓朗係枱底指住李生同sa公講"我好驚佢",我就覺得好好笑啦~~~

佢真係咁講呀?咁搞笑 佢同邊個講呀?

伯爵府

cally,
頭先買果包片細佬著啱啱好ar~我頭先同佢著住訓,如果著成晚都唔漏,我明天再去掃多幾包先
洗唔洗比2條你試下你仔啱唔啱著?

子爵府

原帖由 米奇BB 於 09-2-22 01:09 發表

佢同sa公講囉,sa公講返比我老公知~~~

公爵府

畀面勳章

原帖由 米奇BB 於 09-2-22 01:11 發表
cally,
頭先買果包片細佬著啱啱好ar~我頭先同佢著住訓,如果著成晚都唔漏,我明天再去掃多幾包先
洗唔洗比2條你試下你仔啱唔啱著?

我仔用pampers o既m碼都唔岩..huggies大碼就岩岩好..m碼真係唔知岩唔岩..我都好想試...不過下次見到你o既話我諗佢都做完discount喇...>_< 不過細佬個pat pat咁大都岩呀..哈哈..我仔真係有可能都fit喎~~ hehe~~~

公爵府

畀面勳章

原帖由 米奇BB 於 09-2-22 01:09 發表

係呀, 我都有聽到呀!! 哈哈...
唉..我頭先咁鬼惡話佢, 佢都唔show我..真係想暈低..我真係覺得自己似癲婆~~~=_=

公爵府

畀面勳章

原帖由 lingha 於 09-2-22 00:46 發表

係咩?我5知ar~~

係呀,喝左佢1次囉~哈哈~~因為o個時李生行開左...唯有叫sa公嚇住佢先~

公爵府

畀面勳章

原帖由 lingha 於 09-2-21 11:20 發表

5係ar....只係淘寶驗5到咋~

淘寶真係好麻煩......我老公張card又係搞唔到..都唔知搞咩~~~

男爵府

maggie:

多謝你今日招呼我和藍藍,今日藍藍見到咁多哥哥姐姐弟弟妹妹真係好開心~

COKI:
你整去MAGGIE屋企之甜品,好好味^^THX

侯爵府

原帖由 crystal618 於 09-2-22 01:02 發表

haha....sa公arm arm同我講咗,佢話李生成日閙住浩朗,笑c~~^^

侯爵府

原帖由 callyclaire 於 09-2-22 02:22 發表

係呀,喝左佢1次囉~哈哈~~因為o個時李生行開左...唯有叫sa公嚇住佢先~

真係好鬼搞笑....哈哈~~

子爵府

原帖由 lingha 於 09-2-22 10:00 發表

haha....sa公arm arm同我講咗,佢話李生成日閙住浩朗,笑c~~^^

係呀,我都睇到,浩朗就擰開塊面唔望李生

侯爵府

halo^^

侯爵府

原帖由 jenniferbb 於 09-2-22 04:09 發表
maggie:

多謝你今日招呼我和藍藍,今日藍藍見到咁多哥哥姐姐弟弟妹妹真係好開心~

COKI:
你整去MAGGIE屋企之甜品,好好味^^THX

jenniferbb:
覺得好食就好喇,不過係整失敗左,桂花果層起唔到,攪到甩得勁樣衰 我唔小心加多左水!!

maggie:
琴日真係玩得好開心呀,晴晴直情玩到唔願走咁
真係辛苦哂妳地執屋呀!!一大班小朋友既破壞力真係爆哂燈!!

sa:
我頭自食前果日半夜整既美國芝士蛋糕,真係超好味,唔怪之得sa公要偷食多幾件啦!! 我自己都忍唔住,反而整既焗版藍莓芝士cake,失左手,唔係好夠甜,帶唔出藍莓味,好在有自制既藍莓醬撈埋落去食搭救!!

米奇:
我買左紅袋果隻健力士,為返$1.6/塊,好用就用住先lu,pampers成$2/塊,貴得制,希望依家昊哲用健力士唔會漏啦!!大碼真係魔術貼呀!!

哈哈...皓朗真係好驚黎生架,估唔到李生佢都咁驚,都好,其中一個唔出席時,都仲有一個幫妳治到佢,皓朗咁like自己跑左去,妳一個睇2個,真係好難!!
不過晴晴有時都係唔聽我講,好在出到去,佢都聽其他人講,我先好d,唔係我都唔可以一拖2出街!!

侯爵府

原帖由 cokikaki 於 09-2-22 21:51 發表

sa:
我頭自食前果日半夜整既美國芝士蛋糕,真係超好味,唔怪之得sa公要偷食多幾件啦!! 我自己都忍唔住,反而整既焗版藍莓芝士cake,失左手,唔係好夠甜,帶唔出藍莓味,好在有自制既藍莓醬撈埋落去食搭救!!

哈哈...係ar,勁濃cheese味ar,sa公like食cheese,所以佢好like law~~
我都想made焗版ge blueberry cheese cake,但我諗5得住,因我今日開始feel到下面急(想push亞b d feel)密咗.....呢排要坐多d先,5敢企咁耐....飯都see情況先煮!!!

伯爵府

cally,
我平時日日都出天耀接放學,你睇下會唔會出嚟,如係既就拎2條比你試下~~

coki,
我買健力氏褲仔仲抵,圍返都係$1.3/1條炸~
你尋日call我??我聽唔倒,,之後電話又無電,係既你再call多次我啦~~

公爵府

畀面勳章

原帖由 米奇BB 於 09-2-23 13:46 發表
cally,
我平時日日都出天耀接放學,你睇下會唔會出嚟,如係既就拎2條比你試下~~

coki,
我買健力氏褲仔仲抵,圍返都係$1.3/1條炸~
你尋日call我??我聽唔倒,,之後電話又無電,係既你再call多次我啦~~ ...

你有冇去再買多幾包呀?!?! 唔知仲有冇折呢?!! 25/2 JUSCO 做BB展呀..我到時都會去睇下平唔平呀!! 我今早先岩岩出完天耀咋..帶熹熹去睇E生~~ 不過浩朗都未放學~~

首頁

尾頁

跳至