產前產後

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

原帖由 callyclaire 於 09-2-23 14:44 發表

你有冇去再買多幾包呀?!?! 唔知仲有冇折呢?!! 25/2 JUSCO 做BB展呀..我到時都會去睇下平唔平呀!! 我今早先岩岩出完天耀咋..帶熹熹去睇E生~~ 不過浩朗都未放學~~ ...

bb展5係做緊la咩??

公爵府

畀面勳章

原帖由 lingha 於 09-2-23 14:56 發表

bb展5係做緊la咩??

有d吉仔19/2做緊, 但屯門o個間25/2先開始呀, 做到11/3~

侯爵府

原帖由 callyclaire 於 09-2-23 15:05 發表

有d吉仔19/2做緊, 但屯門o個間25/2先開始呀, 做到11/3~

o....5怪得la,太右城做緊ar,可能要頂apita bb展~

公爵府

畀面勳章

米奇,

唔記得話你知, 我尋日o係bk睇到d mami話萬0都係做緊discount, 同百佳一樣價$架~~ 你可以去天耀萬0昅下喎~

公爵府

畀面勳章

原帖由 lingha 於 09-2-23 15:07 發表

o....5怪得la,太右城做緊ar,可能要頂apita bb展~

咁你有冇睇到d 片平唔平呀??!

侯爵府

原帖由 callyclaire 於 09-2-23 15:11 發表

咁你有冇睇到d 片平唔平呀??!

我冇去ar...因我home好多片了~
亞女個d就咁去manning buy咋~

公爵府

畀面勳章

原帖由 lingha 於 09-2-23 15:13 發表

我冇去ar...因我home好多片了~
亞女個d就咁去manning buy咋~

不過芷雅都好小用片啦...我諗住去睇huggies pull-up咋~~ 如果片片都平先買埋片片...我仲要去買過晒d奶樽同咀..

侯爵府

原帖由 callyclaire 於 09-2-23 15:14 發表

不過芷雅都好小用片啦...我諗住去睇huggies pull-up咋~~ 如果片片都平先買埋片片...我仲要去買過晒d奶樽同咀..

係ar,只用夜晚咋...所以5使特登去buy law~
我早排喺千色店都buy咗幾個kitty奶樽,
芷雅e家1日只飲1支奶,所以1 weeks只洗1次
奶樽~

公爵府

畀面勳章

原帖由 lingha 於 09-2-23 16:24 發表

係ar,只用夜晚咋...所以5使特登去buy law~
我早排喺千色店都buy咗幾個kitty奶樽,
芷雅e家1日只飲1支奶,所以1 weeks只洗1次
奶樽~

我發覺呢度D人好多都LIKE KITTY野O既..哈哈~~~ 我諗我要買埋NUK LU.因為我仔要用番O個隻咀飲奶..唔知其他岩唔岩用..同埋個蓋又唔知岩唔岩'CUP'

侯爵府

原帖由 callyclaire 於 09-2-23 17:37 發表

我發覺呢度D人好多都LIKE KITTY野O既..哈哈~~~ 我諗我要買埋NUK LU.因為我仔要用番O個隻咀飲奶..唔知其他岩唔岩用..同埋個蓋又唔知岩唔岩'CUP'

kitty都幾好用....但個蓋就5 arm"吸"nuk了~

公爵府

畀面勳章

原帖由 lingha 於 09-2-23 17:58 發表

kitty都幾好用....但個蓋就5 arm"吸"nuk了~

係啦...因為nuk個咀長dd架...

子爵府

我以前都買過幾個HELLOKITTY奶樽,不過都係冇用過,送左D俾人,,而家仲似仲有D剩,,,
雙嵐而家用緊闊果隻NUK,細B我買左CHUCHU俾佢用,,,

公爵府

畀面勳章

原帖由 phoebe^^ 於 09-2-23 19:32 發表
我以前都買過幾個HELLOKITTY奶樽,不過都係冇用過,送左D俾人,,而家仲似仲有D剩,,,
雙嵐而家用緊闊果隻NUK,細B我買左CHUCHU俾佢用,,,

其實我都想用chu chu呀, 不過我仔唔用都冇計啦... 茵茵又係要用另一隻扁咀o既, 好鬼煩...所以我買樽都要換過晒d咀俾佢地~~ 我聽人講闊咀nuk唔係好好用喎...你覺得呢?!

子爵府

原帖由 callyclaire 於 09-2-23 19:50 發表

其實我都想用chu chu呀, 不過我仔唔用都冇計啦... 茵茵又係要用另一隻扁咀o既, 好鬼煩...所以我買樽都要換過晒d咀俾佢地~~ 我聽人講闊咀nuk唔係好好用喎...你覺得呢?! ...

我覺得冇咩分別,,,,加上都係雙嵐大左先轉闊咀依隻之MA,,甘大個用咩野都冇所謂

侯爵府

原帖由 米奇BB 於 09-2-23 13:46 發表
cally,
我平時日日都出天耀接放學,你睇下會唔會出嚟,如係既就拎2條比你試下~~

coki,
我買健力氏褲仔仲抵,圍返都係$1.3/1條炸~
你尋日call我??我聽唔倒,,之後電話又無電,係既你再call多次我啦~~ ...

琴日搵妳,都係想問d片片,依家無野喇!!
褲仔好用d咩?
今日去百佳同萬寧睇,都無妳地講得咁平既?

sa:
咁妳真係要坐多d呀,好戥妳緊張呀!!
個cake口感硬左d,唔軟,可能我焗得過左火,下次再試過!!

侯爵府

原帖由 lingha 於 09-2-23 17:58 發表

妳講既kitty奶樽,係咪沖到10安果隻呀?
我都想買,係吉仔見一set 3個,其中一個好似係細奶樽,$99呀,抵唔抵呀?

侯爵府

原帖由 cokikaki 於 09-2-23 22:23 發表

sa:
咁妳真係要坐多d呀,好戥妳緊張呀!!
個cake口感硬左d,唔軟,可能我焗得過左火,下次再試過!! ...

我好想快d到tmr ar,就可問doctor ar~
sa公好鬼衰,晚晚都問我緊5緊張,,,,我係緊張ar,但其實佢仲緊張至真=.=
個cake雪咗就硬d,熱食就好軟^^

侯爵府

原帖由 cokikaki 於 09-2-23 22:26 發表

妳講既kitty奶樽,係咪沖到10安果隻呀?
我都想買,係吉仔見一set 3個,其中一個好似係細奶樽,$99呀,抵唔抵呀?

有隻係沖10oz,但芷雅只飲8oz,所以冇buy過10oz ar~
我記得kitty呢隻(5係10oz size),jusco bb展最平時係sell $20/個咋,好抵.....e家千色店冇折,就$30幾law~
你$99仲有冇折,如有8折,都抵ar~~

子爵府

今晚煲左白果腐竹蛋糖水,而家食緊,,好好味,,不過好熱,,好想開廳個冷氣

侯爵府

原帖由 lingha 於 09-2-23 22:37 發表

有隻係沖10oz,但芷雅只飲8oz,所以冇buy過10oz ar~
我記得kitty呢隻(5係10oz size),jusco bb展最平時係sell $20/個咋,好抵.....e家千色店冇折,就$30幾law~
你$99仲有冇折,如有8折,都抵ar~~ ...

只係20蚊個?抵好多喎,99蚊果隻無8折架,最多2號去買有95折咋,同埋係有個透明背浪裝住架囉!!
我諗住買黎俾昊哲用咋,最想買係新幹線果隻,但無囉,得9安,太少喇,有時昊哲9安都唔夠飽!!=.="

原來熱食都得架,我又無諗過呀,下次又試下先,熱食一定仲勁芝士味囉!!

哈哈..sa公好攪笑!!

首頁

尾頁

跳至