二手市場

跳至

首頁

尾頁

別墅

《產品介紹》:

CARDISS超濃縮植物酵素洗衣片 (30片)
全球新一代環保洗衣新品,高濃縮配方,溫和不傷手,特破性強效保濕因子,能深入衣物纖維分解多種頑固污漬,洗後衣物亮彩持久芳香,柔軟順滑。
主要成份:乙氧基化烷基硫酸鈉、椰子油脂肪酸、二乙醇酰胺、甘油、二丁基羥甲苯、香料、四乙酸二氧基乙烯、去離子水

德國🇩🇪 科技-----納米分子清洗技術
◎無磷 ◎無毒 ◎無熒光劑 ◎護色亮彩 ◎深層清潔 ◎持久留香 ◎中性配方

使用方法:
機洗:將衣物放好洗衣機內,按量放入洗衣片即可
手洗:將洗衣片放入裝有衣服盆內(遇水就融化),用雙手搓洗衣服再過水

機洗建議用量:
輕度污漬:每3公斤以下亁衣物只需放1片
中度污漬:每3公斤以上,6公斤以下亁衣物只需放2片
重度污漬:每6公斤以上亁衣物只需放3片
**如污漬較多,可另外加1片,先浸泡20分鐘,清潔除菌效果更佳**
手洗建議用量:
可因應清洗衣物份量自行裁剪洗衣片

最近用左哩隻洗衣片,真係覺得好好用!除咗方便,淨係用佢唔洗再加其他嘢,洗完D衫好鬆軟!之前用開數字屋隻日本洗衣波波都係好方便,但就有D美中不足,就係洗完D衫都唔柔軟同埋用完個洗衣機好污糟!今次用哩隻洗衣片洗咗幾機衫後發覺洗衣機好亁淨,無殘留D洗衣產品嘅殘餘物。以前都要定期用漂白水開熱水洗洗衣機,洗完再用布抹走D殘餘物,依家正值潮濕天氣,加上有小朋友,有時洗衣機污糟真係好易攪到皮膚敏感!好多洗衣產品都話無熒光劑,哩一隻經測試後真係無,所以就算洗BB衫仔都可以放心用!至於味道方面個人都幾鐘意,唔係好香果種,清清地,聞落都幾舒服。同埋個包裝好方便,細細盒大約係A4 size嘅一半,啱晒我哋香港地蚊型住宅。一盒攪掂晒,唔洗一樽二樽咁麻煩,最重要係洗得乾淨,洗得安心同方便,而且價錢仲好抵買!真心覺得哩隻洗衣片平、靚、正!👍

**$39/盒,不包郵,一次買3盒包順豐自取站或智能櫃**

有意請PM或留言,謝謝~

別墅

回覆樓主:

別墅

回覆樓主:

Up

別墅

回覆樓主:

Up

別墅

回覆樓主:

Up

民房

回覆 jacksiuyi 的帖子

你好,我想要4盒Cardiss洗衣片,有貨嗎?Thank u

別墅

teethchan 發表於 18-5-31 17:38
回覆 jacksiuyi 的帖子

你好,我想要4盒Cardiss洗衣片,有貨嗎?Thank u

Hello,有呀,pm u

民房

jacksiuyi 發表於 18-6-1 00:38
Hello,有呀,pm u

你好己過算比你,請寄屯門安定順豐站ChanChunCheung收,謝謝

洋房

想買3盒Cardiss洗衣片,請問仲有貨嗎?

別墅

PhoenixHazelBB 發表於 18-8-10 11:48
想買3盒Cardiss洗衣片,請問仲有貨嗎?

已Pm, thx

複式洋房

想買,請pm

首頁

尾頁

跳至