嬰兒醫護

跳至

首頁
12345...56

尾頁

大宅

我發現有個醫生醫濕診幾好。

我上星期日同BB睇去左睇呢個醫生(中環區),我同醫生講BB由出世至今都未好過(濕診),今次重好勁(全身都有,重有啲地方有箘),佢立刻就話2日,2日就會好,之後重唔會番發,我即刻登大雙眼望住醫生話2日就好唔會番發,佢都話係...係....係....(吓...我就睇吓點),嘩.....今日我發現好左有8成。藥費只係二百幾有藥水及藥膏,重介紹我去買沖涼同搽臉用嘅野。
我本人覺得不防一試,不過呢個醫生幾得意,佢講嘢好快同睇得好快,如有問題最好寫低,如果有興趣嘅媽咪可PM我比資料妳。
[

大宅

Re: 我發現有個醫生醫濕診幾好。

Is he Dr. Lee.......?

洋房

請e-mail 地址給我, [email protected]
謝謝!

大宅

Would you please PM to me. Thank you!!

大宅

hellololo,

Please PM me too. Thanks.

大宅

gigiko 寫道:
Is he Dr. Lee.......?

妳好叻呀,妳睇過佢。覺得點....
[

別墅

hellololo

Would you like to pm me the doctor's details, thanks!

SirisMama
該用戶已被刪除

洋房

hellololo,

I want to know too. Pls pm me.

Thanks.

leesa

大宅

[

大宅

hellololo,

I'm so interest too, please pm the details to me.
Many thanks

男爵府

可以pm比我嗎?
thanks~~

大宅

請PM給我

複式洋房

[email protected]

many thanks.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

hellololo,

Would you please PM to me. Thank you!!
:mrgreen:

大宅

各位妳好:
資料我已send出。
[

複式洋房

請pm 比我個醫生地址. 我都想要.

Thanks! :-P :-P
;-)  :-)

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

hellololo,
received.
thanks !

伯爵府

好媽媽勳章

hellololo

請p.m比我 , 我仔仔的濕診不是好嚴重 , 但佢得閒冇事就會"R"手"R"腳 , 搞到成日周身損晒 , 特別最近天氣乾燥就"R"得更犀利 . Thanks. :mrgreen:

民房

hellololo,

請e-mail 給我 好嗎 ?

e-mail address : [email protected].

謝謝!
:-P

首頁
12345...56

尾頁

跳至