潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2020勳章

jarjane 發表於 17-11-2 17:58

羨慕

lmy

珊瑚宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

象牙宮

2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

複式洋房

回覆樓主

頭先去問,waiting list排到百幾啦=無lu...

大宅

回覆樓主

其實抵唔抵買? 想問calendar 手工靚嗎?個盒實唔實淨?可唔可以keep來做擺設?

大宅

好靚但太大件, 運費一定好甘.

複式洋房

scarletbb 發表於 17-11-7 22:06
其實抵唔抵買? 想問calendar 手工靚嗎?個盒實唔實淨?可唔可以keep來做擺設?
...

尋日落counter 買左,手工好,櫃桶好fit , 好重

侯爵府

2020勳章

scarletbb 發表於 17-11-7 22:06
...

Ok喇!純珍藏,可做擺設,不過頗大!
lmy

男爵府

popopoip 發表於 17-11-8 19:49

尋日落counter 買左,手工好,櫃桶好fit , 好重

就咁買到? 我好想買,但排waiting list 排到80幾。

複式洋房

suetyiubb 發表於 17-11-9 17:44
就咁買到? 我好想買,但排waiting list 排到80幾。

早2個月叫左佢地到貨call 我

男爵府

popopoip 發表於 17-11-9 19:35
早2個月叫左佢地到貨call 我

Thankyou..咁我應該買唔到

首頁

尾頁

跳至
熱門主題