潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

就快結婚有乜小禮物介紹?

在教堂行禮, 諗住準備一d 小禮物比親朋戚友留念, 請問大家有乜好介紹? 同埋係邊到買到及大約幾錢? Thanks!

複式洋房

Re: 就快結婚有乜小禮物介紹?

我係12月結婚, 當時就送左中式小掛曆, 因為數量唔多及唔夠時間準備, 所以冇去搵最平或批發, 就係書局/文具店揀, 岩款就買, 約4-5元1個(未計花紙), 返屋企再包.

我地有擺酒, 係酒樓入哂席冇幾耐叫waiter 代派.

伯爵府

I bought chopsticks when I travelled to Bangkok. $2.5/pair cheap & pretty

大宅

我舊年有個朋友在大陸找了間舖頭做銀器二款
一款心型電話繩....
一款係坐檯天鵝...
初頭限量派發,後尾仲有大把存貨....
勁平呀~~~

[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid131/p0b7e1bd93a444e61d3fd5b3fc63c4bc7/f7adb1c9.jpg[/img]

複式洋房

Thanks you for your information!

大宅

我三年前結婚時就送蜜糖仔, o向HK Shangri-La 間餅店訂,包埋透明玻璃紙+餅店絲帶,都係hk$5一樽,我好多朋友收到後都鍾意,實用得黎又有甜甜蜜蜜既意思!

別墅

韓國朱古力,有無興趣?我可以代訂

別墅

Try to go HKCEC the design gallery.
So many beauitful small gift for wedding, very special.
But a little expersive from HKD 10 - 25

民房

我個FRIEND本身是有幫人設計訂造商品,之前幫個FRIEND訂造過d鍍白金的ACCESSORIES來做WEDDING GIFT, 亦有幫人訂過D相架仔,但係我諗你可以送心型粉晶,好青見!如果要幫手可PM 我.

別墅

我結婚果陣係送水晶萍果,响bangkok訂做!

首頁

尾頁

跳至